Identifikovan vozač motocikla koji je za 20 minuta došao iz Konjica u Sarajevo

Identifikovan vozač motocikla koji je za 20 minuta došao iz Konjica u Sarajevo

Član
Policijski službenici Jedinice za saobraćaj Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo 15. novembra su identifikovali vozača motocikla marke Aprilia RSV, koji je 4. novembra oko 15.00 sati, upravljajući motociklom na relaciji Konjic - Sarajevo prekoračio dozvoljenu brzinu, a radi se o F.D., rođenom 1984. godine, nastanjenom u Sarajevu.
Od F.D. je uzeta izjava na navedene okolnosti.

Radi se o vozaču motocikla s video snimka koji je objavljen na stranici Youtube.

Protiv F.D. su preduzete sankcije iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, saopćeno je iz Odsjeka za odnose s javnošću MUP-a Kantona Sarajevo.

KLIX.BA
 
Član
images

Uhvatio sam te:D:lol:
 
Član
Imali su jako težak posao, fol je sto su uopste to htijeli.
Lekcija da vise ne stavlja na yubitu:123:
 
BHT Ovisnik
pa nek porade malo vise na slucajevima krađe ili ovih kamikaza sa vozilima:icon_mad: ne branim motore,nisam motorista,cak sto vise ove skutercice bih najradije gazio po cesti kad nemaju kulture,malo je pravih vozaca...ovaj jeste brzo vozio,ali opet ni blizu pogubno za ostale sudionike kakva je situacija s autima,gdje manitaju,prestizu u nepreglednim krivinama na punoj i sl.,kao sto je bio video u isto vrijeme kada i ovaj s mtorom,zatim gdje su naveli da su stali u kraj onom iz tuzle ili gdje drzavnom radniku s golfom 5 koji je X puta opasniji i sl.,a navedeno mu je ime prezime,jmbg i ostalo,onda krađe i razbojstva za koja se u 50% slucajeva zna tko operira i sl.,da ne bude da sam ja tetkica na putu koja pametuje,nisam,vozim i sam brzo,bez daljnjeg,al nisam kamikaza
 
Član
Jbga problem je sto mu se video nasao u medijima svim i postao previse popularan,da je imao samo 50 gledanja na YT nebi ga ni lovali,ima milijun slicnih videa. ;)
 
Član
Prije bih reko da su saznali identitet van javnih mreža i YT... Pričom po samom gradu i tako..
 
Član
o kakvim sankcijama je rijec...:lol:
uzeli izjavu da imaju sta prenjeti medijima i to je to
a sta je momak u izjavi rekao to vrapci znaju
 
Član
hahahha.
Neka su ga uhvatili, jos da mu kakvu dobru kaznu spucaju. Zamisli koliko je nakon njegovog videa bio povecan broj kamikaza na cesti...
Ovaj gore sto kaze, "On nije nikog ugrozio, dobro vozi bla bla...", pa u krivini ide 150Km/h i kako nije ugrozio nikog.Sekunde su ga dijelile da opali u nekoga ni krivog ni duznog. Te tetkice kad udare, mozda neko i prezivi, ovaj kad bi te sastavio bilo bi najmanje dvoje sigurno mrtvih... za koga??? Pa stavi se ti samo u situaciju da te neko opali 150-200 na sat !

Like za -Suki- ja :D :D :D
 
Član
meni je fora kad vidim da je motor presjekao neki auto po lijevom boku, krvi posvuda, motoristu skupljaju spartlom a cujem bajkere frendove sa strane kako ljutito psuju i krive vozaca jer kao ''kreten vozac auta nije pogledao'' a skretao je :lol:




100met iza vozila... motor se ne vidi takoreci u retrovizoru....a ide 200km/h ili vise..

Hoces skrenut lijevo, pogledas u retrovizor, nema nikoga, sekunda ti treba da vratis pogled, sekunda da pogledas ispred sebe da neces nekom presjec put, sekunda da pustis kvacilo i zapocnes manevar, 3-4sec traje iskljucivanje u lijevo.....koliko motor pređe puta za tih 7-8 sec pri toj brzini??

stvar je jednostavna... vozite sporije i bicete vidljiviji.

The End.
 
Top