Član
U nastavku slijedi pismo jedne male curice. Ko god joj zeli pomoci, neka mi se slobodno javi. Hvala vam svima unaprijed!
"Selam alejkum, ja se zovem Medina Kljaho i ucenica sam VI razreda. Sa svojim babom Remzijom živim u jako teškim uvjetima. Ja i babo smo podstanari i placamo kiriju 100 KM. Moj otac ima penziju, invalidninu i djeciji dodatak. Jako teško preživljavamo. Dok platimo kiriju i režije, malo nam novca ostane za hranu i školovanje. Koliko puta samo dodem iz škole i gladna i nemam šta da pojedem. Moja mama je umrla iz razloga što je jako teško preživljavala. Ne mogu vam opisati kako je meni teško. Nekoliko puta sam se unesvijestila od gladi. Sedimantacija mi je bila 50. Temperatura mi je bila 38-39, s temperaturom sam išla u hitnu s trolejbusom. Hitna mi je propisala cepice ali mi nismo finansijski bili spremni da to kupimo. Navece kada legnem imam strašne grceve u stomaku jer sam gladna. Moja mama je umrla od tromboze crijeva jer je kao i ja navecer spavala gladna. Ponekad se otac boji za mene ne mora mi to reci jer ja to osjetim. Mnogo puta sam išla na djeciju hirurgiju trebala sam operisati slijepo crijevo. Samo da Vam kažem da je meni pomoc kakva god bila u ovakvom stanju jako potrebna. Obracam Vam se u nadi da mi pomognete ako možete. Unaprijed hvala."
pozivamo vas da ucestvujete u akciji doniranja novcanih sredstava za ovu porodicu.
poruka ce biti dostavljena na sve forume koje ja posjecujem i molio bi sve clanove da se odazovu datoj akciji.
Novac za akciju cu prikupljati ja.
unaprijed se zahvaljujem na razumijevanju.
hvala.
P.S.
AMK Carbon ce sredstva prikupljati svaki dan u sedmici a kao opsta akcija bit ce okupljanje u nedjelju 04.01.08' 14:00 gdje su svi pozvani da se odazovu akciji
hvala