Član
erol_brcak je napisao(la):Ja bi se samo nadovezao na ono o poredjenu VW-a sa Hondom,mislim da tu cijela prica zavrsava zakljuckom da NARODNO auto pobjedjuje u segmentu ekonomicnosti,manje optereceni motori,nesto jeftinii dijelovi,jeftiniji u startu za kupit itd,a Honda ipak odnosi pobjedu kad je u pitanu sport,ima brate sportski imidz,zna se na sta se pomisli kad se kaze "Honda" ,pa mene policajaci znali par puta upozoravat za ovaj moj sepet,kazu "znam druze da je Honda,al ipak malo manje gase" i sl, hocu rec Honda kad se pomene odma te asocira na neku brzu briju,glasnu,spustenu,visokoturazni motori,odlicni mjenjaci,lezanje predobro itd,VW nikad nece imat takav imidz,VW je obiteljsko auto,ekonomicno,za od tacke A do tacke B (ok,ima tih par modela,GTI,R32 itd,ko i svaka druga marka ( peugeot,renault,citro...) al to su samo nabrijane inacice obicnih hatch-eve,sedana itd,VW uopce nema cisto sportsko auto,ok haj eto uzet cemo scirocca,al nije to to )
Dakle,
VW - narodno auto
Honda - sportski duh
Djelomično si u pravu, ali za naše područje. Na zapadu, Honde većinom vozaju penzioneri. Uzmimo dosta generacija acorda, čak i passat pored njega izgleda upečaljiv i lud...Toliko o sportskom duhu