Brisaci odlicni
Koje otvore, dobri su bili, sto, jedino je puknut bio onaj heater control koji je kao sto reko vec jednom na svakom crx-u kojeg ja znam pokidan, pa sam ostavio svoje sajlice
Novosti od danas, bio kod Esmira, on zagledo, nije nista cudno naso iza, al sam zvao momak sto je polupo crx, pito ga jel kojim slucajnem dok je vozo crx zvizno zadnjim tockovima negdje, kaze da jeste kad je sletio, sto dakle moze biti uzrok tom sranju sa visonom zadnjeg dijela, garant se negdje, nesto pomotalo :/
Sto se tice prednjih opruga, Esma mi rece da su te H&R mozda i vise od obih mojih, a ja ako na ista patim i cime bi ugrozio kvalitetu to je visina odnosno nizina auta
tako da sam odustao od tih H&R-ica zasad.
Nego tom prilikom Menja, mogo si mi poslat slike crx-a iz profila da vidim koliko je otprilike bio spustena na tim prednjim. Ili da ti ja posaljem koliko je moj civic trenutno naprijed lego pa usporedi ,ako su iste visine onda bih mozda i mijenjao ,ako si nize od mojih onda definitivno,a ako su ma zeru vise onda nema sanse
Meni je naprijed sad otprilike onom metodom mjerenja prstima, recemo dva prsta mogu stat izmedju obrve i gume
Elem, danas mi bi dosadno pa sam se naravnoi zabavio
farbo klijesta u jdm drecavu zelenu
Sa ovim sto sam imao vec, presprico prvo sprickitom u spreju, pa bijela podloga (drugacije se ne moze primit ova fluorescentna zelena) pa onda i zelena.
By
erol_brcak at 2010-11-27
Krajnji izgled
By
erol_brcak at 2010-11-27
I jedna sto bi neki rekli "umjetnicka" : )
By
erol_brcak at 2010-11-27
kasnije nekad ofarbam i zadnja, diskovi su ,ne dobosi, ja ne podrzavam farbanje dobosa u neke istaknutije boje, sto se tice dobosa crna je mjera
Eh a sad, jedno vaznije pitanje, naime dosao danas iz gradacca, kod esmira zamijenio prednja gornja ramena na desnom tocku , zajedno sa kuglom koja je nesto drugacija od fabricke koja se i dalje nalazi na lijevom tocku. Ko da je malo duza od fabrcke, posljedica kad smo zamijenili sve to desna strana ko da se malo odigla, kasnije do kuce cini mi se da su se ko izravnale strane.
Uglavnom dosao kuci bez problema, uzeo ofarbo ova klijesta , krug kroz grad i kuci, sve uredu. Veceras uzeo auto, sve zamrzlo, pali ko metak i krecem kad neku zvuk udaranja kad stisnem kvacilo iz lijevog tocka dopire, bas ono "duh,duh", cudno, kasnije jos malo prooza i nema veze sa kvacilo cuje se i nevezano za njega, znaci nije konstantno, nego na prekide. Sta moze bit jbt, sve u redu bilo danas i sad odjednom. Da je iz desnog tocka pa bi konto da je nesto sto smo danas mijenjali,al ja kolko sam zakljucio id lijevog tocka dopire taj zvuk. Kugla mozda?
POMOC!