Član
Ovako, imam problem sa svojim ljetnim setupom, koji se vuce jos od prosle godine.. Znaci, prednja desna guma mi negdje pusta zrak, prosle godine sam to nekako trpio, svakih 7 do 10 dana sam je morao bar jednom dopuhati. Jednom prilikom sam otisao do vulkanizera, oni trazili, gledali nigdje ne pusta, promjenili ventil, kao tu je malo pustalo i to je to, medjutim opet isto.. Neki dan se odlucim vratiti ljetni setup i u 3 dana mi se 2 puta desilo da guma skroz ispuse, tj nema nimalo zraka u njoj.. Moram napomenuti da su gume stajale u podrumu preko zime i da ta prednja desna guma nije ispuhala nimalo tokom par mjeseci stajanja, znaci ispuhuje samo kad se vozi.. Ne znam jel felga kriva pa pusta na rubu, meni stvarno auto ne vuce nimalo na stranu niti volan trese, ali nmg sa sigurnoscu reci da je sto posto ravna felga.. Eh sad sta mi predlazete u slucaju da guma stvarno nije nigdje probijena tj. da pusta negdje na rubu felge? Ovih dana cu otici do vulkanizera pa cu vidjeti sta oni predlazu, malo sam trazio po netu ima neki sprej da se uzme da zacepi sve rupe, ali koliko vidim ni to nije trajno rijesenje, takodjer sta mislite o ubacivanju unutrasnje gume? Gume su fulda progresso carat 195/50/15 a felge borbetice 7 jota.. Svaki savjet dobro dosao. Lijep pozdrav!