Gradski mališan za 15.000 KM

Gradski mališan za 15.000 KM

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
U ponudi dva nova benzinska motora, 1,2-litarski i 1,4-litarski...
25.06.2008. 10:29

Chevrolet je u Bosni i Hercegovini započeo prodaju novog petovratnog i trovratnog Avea, čime je upotpunio svoju uspješnu porodicu malih automobila.

Aveo je u ponudi s dva nova benzinska motora, 1,2-litarskim od 84 i 1,4-litarskim od 98 konjskih snaga, s tim što je ovaj drugi dostupan i s automatskim mjenjačem. Oba motora su štedljiviji od prethodnih. Uprkos tome što su njegove performanse poboljšane za 12 konjskih snaga, motor osnovnog modela troši otprilike 14 posto manje goriva.

Najznačajnije osobine Avea su simpatičan izgled, visokokvalitetna unutrašnjost i učinkoviti benzinski motori. Dugačak je samo 3,92 metra, ali zahvaljujući međuosovinskom razmaku od 2,48 metara, nudi 998 mm prostora za glavu, najviše u segmentu. Prtljažnik je kapaciteta 220 litara (s preklapanjem stražnjih sjedala 980).

U ponudi su tri osnovna nivoa opreme, Base, LS i LT. Osnovni model, 1,2 Base, u ponudi je po promotivnoj cijeni od 15.549 KM s PDV-om, uz opremu koja uključuje električno podesive prozore, centralno zaključavanje, radio CD s MP3 plejerom, zračni jastuk i servo upravljač.
 
Član
Faya_M5 je napisao(la):
za ove pare odlican...fkt, sta se moze bolje uzet za 15000...?
Cuj njega sta se moze uzeti... Pa golf 4 tdi u solidnom stanju 2001god, naravno! :lol:





ma extra autic za te pare...samo ne mogu smislit daewoo, kao marku, poslije one reklame, one parodije na citroen.... koje kretencine... citroen je pravio limuzine dok su oni jos proizvodili trokolice... a i sad se sakrivaju pod "brand name"-om chevroleta, pihh koje hinje...
 
Član
danas vidjeh jedan u gradu.. kontam sta je ovo i sad vidim ovdje..

autic fakat prelijep..nemam zamjerke...
 
Član
Super auto za te pare..Pogledajte koliko samo opreme ima bazni model,pa u Golfu je to full oprema :lol:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top