i nema auspuha odavno :icon_confused:allroad je napisao(la):sve super pravo dobro... samo auspusi ne stoje nikako
Sboy je napisao(la):i nema auspuha odavno :icon_confused:allroad je napisao(la):sve super pravo dobro... samo auspusi ne stoje nikako
mazda-boy je napisao(la):e to nisam znao ma to je druze ako hoces iskreno malo glupo stani na crtu i ko bude bolji sta sad niko nije najbrzi,sta ima da se boji,a meni uvjek u branik kad mene vidi a ima duplo vise konja i njegove gume skuplje od mog auta :lol:
bucky_mb@yahoo je napisao(la):Sboy je napisao(la):i nema auspuha odavno :icon_confused:allroad je napisao(la):sve super pravo dobro... samo auspusi ne stoje nikako
hajd postavi pravi klip da vidimo kakvo je ubrzanje.
golf je ludilo samo šteta što nije gti.pozz
mazda-boy je napisao(la):e to nisam znao ma to je druze ako hoces iskreno malo glupo stani na crtu i ko bude bolji sta sad niko nije najbrzi,sta ima da se boji,a meni uvjek u branik kad mene vidi a ima duplo vise konja i njegove gume skuplje od mog auta :lol:
po čemu si ti zaključio da je tdi sa 185 hp (i to dizel) brži od gti koji sa čipom i izduvom ide na 200 hp a to je vjeruj mi dovoljno da te G zalijepi
za sjedište.
tdi 2.0 sport fabrički 0-100 9.75 max. 199 km/h
gti 1.8 fabrički 0-100 8.2 max 222 km/h
GTI-u SA ČIPOM SE MOGU SKINUTI 1,5 DO 2 S DO 100 KM/h
narodski rečeno: ISPECI PA RECI
bucky_mb@yahoo je napisao(la):Sboy je napisao(la):i nema auspuha odavno :icon_confused:allroad je napisao(la):sve super pravo dobro... samo auspusi ne stoje nikako
po čemu si ti zaključio da je tdi sa 185 hp (i to dizel) brži od gti koji sa čipom i izduvom ide na 200 hp a to je vjeruj mi dovoljno da te G zalijepi
za sjedište.
Sboy je napisao(la):bucky_mb@yahoo je napisao(la):Sboy je napisao(la):i nema auspuha odavno :icon_confused:allroad je napisao(la):sve super pravo dobro... samo auspusi ne stoje nikako
za sjedište.
znas po cemu je to zakljuceno? trkali se :icon_mad:
kud ces veceg zakljucka??
a u pravu je mazda, u trkama ti glavnu ulogu igra obrtni moment.
negde sam vidio insert neki na internetu, dal je neki film il sta vec, kad lik kaze: konjske snage prodaju auto, a njutn metri pobjedjuju u trkama! :123:
---
inace, drug jedan iz CH je pre dolazio sa golf 4 gti cipovan na 198 ks, (prodao ga je sada), nema sanse do oko 160-170 km/h da me obidje, a NM je imao nesto malo, ne secam se sada, manje neg ja fabricki.
---
napravicu ti klip u skorije vreme ubrzanje, kad dodje malo toplije i suvlje vreme, moze i po snegu ako hoces, jedno 200 umestu
mazda-boy je napisao(la):Sboy je napisao(la):bucky_mb@yahoo je napisao(la):Sboy je napisao(la):i nema auspuha odavno :icon_confused:allroad je napisao(la):sve super pravo dobro... samo auspusi ne stoje nikako
za sjedište.
znas po cemu je to zakljuceno? trkali se :icon_mad:
kud ces veceg zakljucka??
a u pravu je mazda, u trkama ti glavnu ulogu igra obrtni moment.
negde sam vidio insert neki na internetu, dal je neki film il sta vec, kad lik kaze: konjske snage prodaju auto, a njutn metri pobjedjuju u trkama! :123:
---
inace, drug jedan iz CH je pre dolazio sa golf 4 gti cipovan na 198 ks, (prodao ga je sada), nema sanse do oko 160-170 km/h da me obidje, a NM je imao nesto malo, ne secam se sada, manje neg ja fabricki.
---
napravicu ti klip u skorije vreme ubrzanje, kad dodje malo toplije i suvlje vreme, moze i po snegu ako hoces, jedno 200 umestu
ma dobro ajd sad neko to zna neko ne zna ja znam jer sam ti vidio auto kako ide a to ko sta prica znas kakvi su pogotovo kod nas sve lafo gas ovo ono a kad ih pitas da se trkaju niko ne smije ja znam da si bio brzi od djuke i od cya-e a za ove druge ti vjerujem na rijec
ali ja ipak mislim za to ubrzanje ne trba gledati fabricki testirano nece auta sama ici ima tu i dosta veze kakav je vozac mislim da to ti srdjane najbolje znas da ti ne pricam previse
pa sta god da narucujes preko interneta ti to ne vidis... :icon_eek:black_devil je napisao(la):druzee..golf je Extraa,samo tako nastavi..
i vjerujem da ide dosta dobroo..
svaka cast na trudu..jer ipak si ti dosta toga ulozioo novcaa i na jedan tezak nacin..
jer ja nikad nebi narucivao dijelove iz neke tamo drzave..uhh..da ja to nevidim:icon_smile: