i ja sam ga to pitao on kaze da dotle vuce najbolje preko nije to to pa ga salta na 3700 a ide i on 230 koliko ja znam...quattro je napisao(la):prejak golf , stopke su dobre , gledam clipove na youtube ide extra ima ubrzanje ali zasto stane na 210 i 3700 obrtaja jeli to neka blokada ili sta , znam da je cato vozio 230
quattro je napisao(la):prejak golf , stopke su dobre , gledam clipove na youtube ide extra ima ubrzanje ali zasto stane na 210 i 3700 obrtaja jeli to neka blokada ili sta , znam da je cato vozio 230
C_A_T_T_O je napisao(la):Ide auto ko metak to je dokazano vidimo se uskoro Sboy
abdulmalik je napisao(la):svaka cast,ovaj golf leti mogu neki pametovati koliko hoce,ali nemoj se obazirati,znas da imas makinu.ubrzanje je odlicno
trizex je napisao(la):Fino ide budala si ako se primas na ova podjebavanja, ekran se uklopio kao da je fabricki tu bio
ljuboje je napisao(la):ljudi su radi ove polemike(koliko ide auto,ili ciji je brzi)stvorili ulicne trke...
ali to danas postoji i kao legalno,pa tako sboy ako imas masinu koja dere sve redom(sto ja ne sporim...)fino izadjes na mejdan..recimo u zivinicama...pa onda da se vidi ko kosi,a ko vodu nosi... :smajli30: