Solomaher Član 09.02.2017 #46 predobar golf, bas sam ga nedavno gledao na piku sta je sa editionom? ima li se gdje ga detaljnije pogledati, ciji je? pozz
predobar golf, bas sam ga nedavno gledao na piku sta je sa editionom? ima li se gdje ga detaljnije pogledati, ciji je? pozz
ekrem_ Član 09.02.2017 #47 eddie je napisao(la): Jesam samo podlogu i prstenove, nije mi se dalo kodirat sat, a ovo sivo je farbano .. Sent from my iPhone using Tapatalk Kliknite za proširenje... pa prepostavio sam jer su kazaljke stare .... ja trazim alu trim ali bas ga je tesko nac
eddie je napisao(la): Jesam samo podlogu i prstenove, nije mi se dalo kodirat sat, a ovo sivo je farbano .. Sent from my iPhone using Tapatalk Kliknite za proširenje... pa prepostavio sam jer su kazaljke stare .... ja trazim alu trim ali bas ga je tesko nac
eddie Član 11.02.2017 #48 Stavljen DVD 2 DIN dok ne izleti originalna navigacija ... Uzet i spojler na gepeku, nisam mogao naci onaj mali kao na R32, ali nije ni ovaj los ...
Stavljen DVD 2 DIN dok ne izleti originalna navigacija ... Uzet i spojler na gepeku, nisam mogao naci onaj mali kao na R32, ali nije ni ovaj los ...