Član
RE: Golf G60 Kompressor (Bivsi) sad Vr6 Turbo
garetova hibridna turbina,bolw of znaci da ce ti sa auto kad pustis gas gasiti ,to jest nesmi zrak izbacivati iz sistema gubi vakum zato se stavlja pop of jer on radi na zatvoreni sistem .to je uslucaju samo turba na vr6 ,na obicnim neznam kako se ponasa ali meni kad sam imo blow of vozim auto i kad trebam presaltati u drugu ili trecu brzinu auto se ugasi i onda sam trazio sta je problem i svabe su mi rekli da je u tome problem i stavio sam pop of i sve ok ,blow of izbacuje zrak van i stim se gubi vakum sto ga sam motor stvara ,
MADA FAKA je napisao(la):bmwgti je napisao(la):MADA FAKA je napisao(la):pop of (da se zna da blow of ne radi ustvari ugasi auto po ispustanju posto vr6 koristi sam svoj vakum tako kad se ispusti ugasi auto ,znaci 100% pop of)????????????????
ujedno jel ide sa onom turbinom u drugom postu gdje stoji iza na zadnjoj polici golfa???
i cija je marka te turbine??
hibridna turbina gt30/70 2,2 bara max
PRODAJU SE BBS RM FELUGE SA GOLFA I SKORO NOVE GUME TOYO SVE U KOPLETU CJENA 2200 KM ILI 1120 EURA
FELUGE SU SA NOVIM RUBOVIMA I KOSTALE SU SKORO 2000 EURA SA REPARIRANJEM I MJENJANJEM RUBOVA ,PRODAJU SE ZATO STO SU MI MALE ZBOG PROJEKTA VR6 TURBO KOJI SAM PRISILJEN MJENJATI KOCNICE TAKO DA MORAM STAVITI VECE DISKOVE I KLJESTA A NA BBS NEMOGU ,ZA VISE INFORMACIJA TEF 061323268 POZDRAV:icon_cry::icon_cry::icon_cry:
dobro hibridna!ali cija marka??
i ovo sa blow off objasnjenje sta bi to trebalo znacit?
garetova hibridna turbina,bolw of znaci da ce ti sa auto kad pustis gas gasiti ,to jest nesmi zrak izbacivati iz sistema gubi vakum zato se stavlja pop of jer on radi na zatvoreni sistem .to je uslucaju samo turba na vr6 ,na obicnim neznam kako se ponasa ali meni kad sam imo blow of vozim auto i kad trebam presaltati u drugu ili trecu brzinu auto se ugasi i onda sam trazio sta je problem i svabe su mi rekli da je u tome problem i stavio sam pop of i sve ok ,blow of izbacuje zrak van i stim se gubi vakum sto ga sam motor stvara ,