funky Član 02.07.2009 #16 RE: dvojka pa dvojka, doslo vrijeme eo malo da osvjezim, nisam odavno ovaj oggy stvarno voli sa zada pa se malo zabio (fejk)
RE: dvojka pa dvojka, doslo vrijeme eo malo da osvjezim, nisam odavno ovaj oggy stvarno voli sa zada pa se malo zabio (fejk)
E edoze Član 02.07.2009 #18 RE: dvojka pa dvojka, doslo vrijeme dobar golf pravo,svidja mi se,oggy style
deez Član 02.07.2009 #20 RE: dvojka pa dvojka, doslo vrijeme Vise mi se svidjaju felge na tvom nego na oggy-jevom, sve jedno prelepi su golfici! Nekako su tako jednostavni, a tako COOL! Pozdravljam vas stil!
RE: dvojka pa dvojka, doslo vrijeme Vise mi se svidjaju felge na tvom nego na oggy-jevom, sve jedno prelepi su golfici! Nekako su tako jednostavni, a tako COOL! Pozdravljam vas stil!
funky Član 02.07.2009 #21 RE: dvojka pa dvojka, doslo vrijeme hvala svima = ) tek smo poceli, cekajte
nihad3tzo Član 03.07.2009 #22 RE: dvojka pa dvojka, doslo vrijeme fin golf pravo ! extra si poceo samo naprijed!
.nOKe Legend 03.07.2009 #23 RE: dvojka pa dvojka, doslo vrijeme dobar golf, samo radi cini mi se na ovoj zadnjoj slici da ti zadnje lijevi tocak nije fino "centriran" il je to samo opticka varka, pogledaj malo bolje
RE: dvojka pa dvojka, doslo vrijeme dobar golf, samo radi cini mi se na ovoj zadnjoj slici da ti zadnje lijevi tocak nije fino "centriran" il je to samo opticka varka, pogledaj malo bolje
funky Član 03.07.2009 #24 RE: dvojka pa dvojka, doslo vrijeme .nOKe je napisao(la): dobar golf, samo radi cini mi se na ovoj zadnjoj slici da ti zadnje lijevi tocak nije fino "centriran" il je to samo opticka varka, pogledaj malo bolje Kliknite za proširenje... cini ti se jer je bilo malo "kontakta" nije sve fejk :lol:
RE: dvojka pa dvojka, doslo vrijeme .nOKe je napisao(la): dobar golf, samo radi cini mi se na ovoj zadnjoj slici da ti zadnje lijevi tocak nije fino "centriran" il je to samo opticka varka, pogledaj malo bolje Kliknite za proširenje... cini ti se jer je bilo malo "kontakta" nije sve fejk :lol:
Nexus Legend 08.07.2009 #27 RE: dvojka pa dvojka, doslo vrijeme stojadinu ofarbat branike u boju auta,al ne s cetkicom:lol: funky druze,golf ti je odlican,svidja mi se
RE: dvojka pa dvojka, doslo vrijeme stojadinu ofarbat branike u boju auta,al ne s cetkicom:lol: funky druze,golf ti je odlican,svidja mi se
ArmAni Član 08.07.2009 #29 RE: dvojka pa dvojka, doslo vrijeme ja konto neki ti haver...:lol::lol::lol:
Oggy Početnik 08.07.2009 #30 RE: dvojka pa dvojka, doslo vrijeme KOje ti je ovdje zvijer :icon_question: