Vala bas, u ove 4 stranice teme, ima vec 9 ozbiljnih ponuda za brak. A golf je super, samo lagano, vidim da znas sta radis, tako da ne sumnjam da to na kraju nece biti jedan odlican primjerak...Kako ste napaljeni MATERO mila!
Treba dosta posla na cvaji ali GTI je GTI.
Sa srecom
pardon, ja sam ih izbrojao 10Vala bas, u ove 4 stranice teme, ima vec 9 ozbiljnih ponuda za brak. A golf je super, samo lagano, vidim da znas sta radis, tako da ne sumnjam da to na kraju nece biti jedan odlican primjerak...
"žena ubija ali ne k'o brzina, pored toga opet ih voliš" možel' ovako? Ili ćemo ipak "brzina ubija al' ne k'o žena, pored toga opet ih voliš" PS nemaš ti šanse, ne dolazi u obzir niko ko ne vozi cvajuevo nek bude 11ta ponuda za brak hahaha ma Gti je Gti samo sam ja davno rekao " brzina ko zena ubija al je opet volis" samo u ovom slucaju :/ kako to definisati
"žena ubija ali ne k'o brzina, pored toga opet ih voliš" možel' ovako? Ili ćemo ipak "brzina ubija al' ne k'o žena, pored toga opet ih voliš" PS nemaš ti šanse, ne dolazi u obzir niko ko ne vozi cvaju
ti francuz se ne javljaj ti ionako nemaš šanseSa ukusom se radi,samo naprijed