Extra je spuzvast je odnosno gumirana pjena da ljepljive strane je prosivena a ljepilo je prejako tako da kad ga zalijepis imas mogucnost samo da otkines i da ne moze da gori nikako samo se u prasinu pretvara... tzv k-flex izolacija ti je ovoJe li ti šta očvrsno? je li samo spužvast ili je i čvrst materilaj?
a presvlacit cemo smedjom alcantarom jbga moze kako mozeMa kakva maska, da je smeđu tablu naci hahaha )
hahahha samo polahko sigurno i sve ce biti ok poslije ovolike alcantare morat cu naci posebno odjelo da mogu uci u auto hahahhahahahaha ma samo daj
i brze naocale obaveznohahahha samo polahko sigurno i sve ce biti ok poslije ovolike alcantare morat cu naci posebno odjelo da mogu uci u auto hahahha
Fulit cu ga sto posto jer ne vjerujem da mogu sve kompletirati jer presvlacenje unutrasnjosti ce trajat dugo a ne moze mi covjek nista uzeti da radi tek za 10 dana a jucer auto otislo na farbanje... Gume jos nisu stigle... Tako da fulam i to i dubrovnik ljut sam na sebe sto nisam brze radio u pm....Nemoj fulit datum 13 aprila ti je Gradiska ne 20-og
Nista nije sigurno ali ako uspijem bit ce mi drago da se pojavim bar ako nista....samo polako drug nema veze bice za sledece sezone u Gradisci.. bolje polako uraditi aa da se uradi sve po planu i kako treba... Pozz
u cetvrtak ce biti auto ofarbano valjda cu ostalo sticima bitno je druzenje.. i ja bi trebajo dole biti malo gledatii samo pa se nadam da se vidimo.. pozz