mala ispravka ja ne sjecem nista Apexi su kod mene i amorti i opruge sve zuto... ( prepravljena karambolka, ubaceni reccarosi, stavljen mali volan, zadnja sajba sa gti spojlerom, bjeli zmigavci,) a ja ne idem od OMA puno znas to a sad je u dolasku i KW V3 i drago mi je bas bas basOvako vizuelno ne puno samo sasjecene opruge i metnuti kotaci
To da svima je prvo pitanje jesi li ovo sjekao oprugeMa znam ja sta je radjeno nego vecina kad vidi takvog veli vid baje turio kotace i sasjeka opruge...
burazeru nece kaze da je proda nema para nikakvih et reko ne moras imam sve samo da spakujemhehe aa bas sam vidio neki dan u tz ovu masku bas na ovom golfu i sinocc prodje tamno plava duja kad opet ista maska bio si mi napameti htio sam trcati sa likom da ga pitam hocel prodat..
hvala hvala trudim se polahko bit ce veceras nekog posla i sutra i dosta slika nastavljam sa radovima bit ce te obavjesteniDrug nemam reci golfic je na mjestu super si ga odradio..
jeste vala evo sad sam ga natovario na slepu i odvukao elektricaru i tamo ce biti 3-4 dana i lagano onda farbanje i slaganje privodim kraju hvala bogu premoren sam viseeto ga , frisak , sretno u nastavku