Član
da da to ti kazem razumijemo se fazon je samo naci sada platno ovakvoSlika br 2 savrseno se uklapa za tvoj stil OldSchool
da da to ti kazem razumijemo se fazon je samo naci sada platno ovakvoSlika br 2 savrseno se uklapa za tvoj stil OldSchool
Vjeruj drug da sam znao da ce svima dvica najbolja biti hehhe a i drago mi je da se auto svidja nasim zahtjevnim tunerima sa bht jer stvarno je to tesko posticiSuper drugar napreduješ !
Po meni je najbolji izbor slika br 2 , pravi old school , sviDŽa mi se pravo !
Nek' je sa srećom , samo tako nastavi !
Ma radiš ga po ps-u , laganini , ali kako treba i to se poštuje od strane forumaša ... Samo tako nastavi !Vjeruj drug da sam znao da ce svima dvica najbolja biti hehhe a i drago mi je da se auto svidja nasim zahtjevnim tunerima sa bht jer stvarno je to tesko postici
nema zurbe samo lagano i sve ce doci na svoje bolje pricekat pa uraditi da valja ili pricekat pa kupiti dio da valja nego ga sfuseriti i kupiti neke gluposti i napraviti novogodislju jelkicu od autaMa radiš ga po ps-u , laganini , ali kako treba i to se poštuje od strane forumaša ... Samo tako nastavi !
u sustini vanjski izgled ce biti isti samo nece biti dupli farovi i bit ce dosta nizi i malo nize gume idu al motor i unutrasnjost potpuna transformacijasvaka ti cast, i prije sam te vidjao po gradu ali sad ce to da bude zvjerka prava