saleee je napisao(la):
Drug nemoj tako lako odustajati nije to nista stasno i kako ti rece slaja barem za cvaju ima djelova na svakom cosku,bitna je dobra volja i malo kesa i eto ga ponovo na cesti...
U sustini kes je ne bitan sve je nebitno koliko mi je zao auta al eto malo mi je lakse neke stvari sam skontao auto ide sada u garazu i radit ce se jedan mjesec posto neke stvari sam svakako mislio da uradim
Pod da zastitim, obrve da pokucam, motorni prostor da uradim kao ono clean sve ofarbam utegnem, most laffete sve se farba nove glavcine diskovi ventilirajuci kociona sve cu na novo da radim jbga kontam desilo se pa sta sad idemo na bolje sve to da odradimo... jedan mjesec cu odvojiti za njega i to je to. Ma da opet ja bih sad 2 hiljade dao da ga nisam udario ali bilo kako bilo jbga... Ali eto otvorio sam bukvalno novi projekat sa ovim tako da cu se sada usredotocit na to i tjesit se lagano...
U svakom slucaju hvala svima i na ovoj moralnoj podrsci i drugovim koji su dosli i rekli da ce mi sve pomoci oko auta svi su oni ovdje nase kolege sa foruma da ih sad ne nabrajam
saleee je napisao(la):
Drug nemoj tako lako odustajati nije to nista stasno i kako ti rece slaja barem za cvaju ima djelova na svakom cosku,bitna je dobra volja i malo kesa i eto ga ponovo na cesti...
Ma u pravu si i tako guram volju polahko vracam
jer sam je bio izgubio skroz... Bit ce on jos bolji kad ga vratim na cestu
Bar se tako tjesim hahahhah