Stvarno ili ti lozis raju ili si zamjenio ovaj forum sa obdanistem. O kakvim ti ubrzanjima ispod 9 sec pricas ispade da je imao oko 120-130ks koje si dobio pomocu izduva.A dobro opet ja moj 1.6b je bez ikakvi problema dobivao te sepete od 90hp i 101hp bezveze tvrdite nesto ,a nikad se niste oprobali sa zdravim benzincem koji ide za sve konje naravno na benzinu moj je imao super sprint 4-2-1 i samo jedan protocni lonac dobro podesen karbas i malo palenje...
I da moj je isao nesto ispod 9s do 100km/h mjereno vise puta na trineskama ,a neku skodicu koja je izbacila na valjcima 146hp bio na braniku do neki 160km/h...
Tako da ti 1.6 il 1.8 karbasi mogu dosta dobro ici i bolje od gti-ja 8v koji ima 112hp
kad se malo posveti njima...
A dobro opet ja moj 1.6b je bez ikakvi problema dobivao te sepete od 90hp i 101hp bezveze tvrdite nesto ,a nikad se niste oprobali sa zdravim benzincem koji ide za sve konje naravno na benzinu moj je imao super sprint 4-2-1 i samo jedan protocni lonac dobro podesen karbas i malo palenje...
I da moj je isao nesto ispod 9s do 100km/h mjereno vise puta na trineskama ,a neku skodicu koja je izbacila na valjcima 146hp bio na braniku do neki 160km/h...
Tako da ti 1.6 il 1.8 karbasi mogu dosta dobro ici i bolje od gti-ja 8v koji ima 112hp
kad se malo posveti njima...