evo napokon mi je savijo karambolke su ispale kao orginal stim sto sam ja morao ih jos doradzivati rupe za zmigavce itd.. ali su ispale za 10 cjena je oko 70km obje a inox je izgelda preskup jer se mora citava tabla uzeti a ona kosta oko 300km pa sad neznam vijdte cu za inox a ove su karambolke 1,5mm debele bas ih covjke dobro savijo ja mu odnio moje i on iskopirao jedino sam ja busio rupe za nosace i zmigavce
ali predobro bi bile u crno boji stim sto treba sad nanjih nanjeti primer pa crnu mat ja cu ofarbat pa cu pokazat a evo sad sliek kako izgleda
nemogu nikako postavit slike od karambolke ako zelite da viditie slike ja cu ih postavit na moj facebook pod autolimar tica pa tamo nadzite jer ovde nemogu neznam ni ja sto pa ako se kome svidzaju karambolke neka javi napravit cemo vise primjeraka nije problem
nasao sam u covjeka jednog glanz nove lasjne sto idu oko kece orginal zapakovane u foliju doce 6 lasni znaci a2 dvoja vrata,blatobran, i bokovi e sad neznam jel imaju i one na pragovima to nisam pitao ali trazi 15km za kom ali nezeli u komadu prodavat vec sve 6 ili osam sad neznam da se provjerit ako ima ko musterija neka javi pa cemo vidjeti