Mrva je napisao(la):Jedino iz voznje se moze vidjeti da tu nesto nestima (mislim na turbo) al ovako da skopcas vag com il bilo koju drugu dijagnostiku i da nesto ocitavas nema sanse.. jedino onaj koji posjeduje profi opremu za chiptuning ti to moze reci
Onda je fabrika 100%TDi Power je napisao(la):Mrva je napisao(la):Jedino iz voznje se moze vidjeti da tu nesto nestima (mislim na turbo) al ovako da skopcas vag com il bilo koju drugu dijagnostiku i da nesto ocitavas nema sanse.. jedino onaj koji posjeduje profi opremu za chiptuning ti to moze reci
Dovoljno receno da mi auto puse 0.6bara:icon_smile:
Ma neko ga je dobro odrzavao dobro.. nema drugeTDi Power je napisao(la):Pa da a sto onda ide hvala Bogu ovako dobro,mozda sto je ispravan???
Mrva je napisao(la):Ma neko ga je dobro odrzavao dobro.. nema drugeTDi Power je napisao(la):Pa da a sto onda ide hvala Bogu ovako dobro,mozda sto je ispravan???
nego ti polako sa tim trkama.. i navozat ces se ti kilometara i kilometara
Idem spavat, pa pa:123:
ZELA GTI je napisao(la):Idu ispravni gti-jevi,nema šta
Potezanje s nekim ti ne može biti mjerilo,nikada...Ja sam sa dvicom gti 8v bio brži od par dvica ventilašaNisam nikada pomislio da imam 140-150 konja,nego 107
VR6Boki je napisao(la):Vidjet cemo onda vrijeme na 402 metra. Ako odvozi neolaksan ispod 15,5, niko me nece ubjediti da je serijala :icon_biggrin:
A s obzirom na vrijeme zana, trebao bi ici ispod toga...