hehehehe vidjet cemo za prednje aBd hehehehAldinShpura je napisao(la):na zivcima :icon_question: neam ti ja zivce pa se i nenerviram...da me nisi odvojio od golfa neznam sta bi ostalo :lol:
nema na cemu drug...doci ces ti i prednje da ''hopala''
Skrabo je napisao(la):dobro je ovo ..samo naprijed srce mat okolo sivo
slika cu ga opet za koji dan pa cu postaviti.... a siv nije nego zelen ehheheeehe sigurno izbllijedila bojaGTI FAN je napisao(la):Cini se fina duja,samo nestale su ti one slike sa prvih postova,slikaj ga jos jednom na ovim felgama da vidim,cini mi se zanimljiva kombinacija,sivi golf na crnim 14 kama.
AmmaR84 je napisao(la):Skrabo je napisao(la):dobro je ovo ..samo naprijed srce mat okolo sivo
ide sve u mat hehehee....
slika cu ga opet za koji dan pa cu postaviti.... a siv nije nego zelen ehheheeehe sigurno izbllijedila bojaGTI FAN je napisao(la):Cini se fina duja,samo nestale su ti one slike sa prvih postova,slikaj ga jos jednom na ovim felgama da vidim,cini mi se zanimljiva kombinacija,sivi golf na crnim 14 kama.
bad_look je napisao(la):ma dobar je kaki ima.......hahah šalim se mjera...samo previše je u dnonjem dijelu crn po meni...pozzz
:lol::lol: nije vise.nOKe je napisao(la):ma pravi burago