Član
Imam golfa 6 2.0 TDI Comon Rail."Usrećio"sam se jer od kad sam ga kupio u vožnji mi počne da blinka lampica grijača i auto izgubi snagu (pređe na safe mode i isključi turbinu).Kad ugasim auto i ponovo upalim greška se poništi i vozim normalno.Nekad predjem par kilometara i ponovo se desi isto a nekada predjem i po 150-200 km a auto radi normalno.
Vozio sam auto na dijagnostiku i rekoše mi pumpa visokog pritiska koja košta 1200 km bez ugradnje.Nije mi logično da s autom mogu ići 180-190 km/h ako je pumpa otišla.Golf pali ko mina i ne trza.Drugi majstor mi je reko da je senzor pritiska goriva,a treći da je DPF filter.Ne znam više ni šta da radim ni šta da mjenjam hhehe.
Eto ako je neko imao sličnog iskustva unaprijed se radujem odgovoru.
Vozio sam auto na dijagnostiku i rekoše mi pumpa visokog pritiska koja košta 1200 km bez ugradnje.Nije mi logično da s autom mogu ići 180-190 km/h ako je pumpa otišla.Golf pali ko mina i ne trza.Drugi majstor mi je reko da je senzor pritiska goriva,a treći da je DPF filter.Ne znam više ni šta da radim ni šta da mjenjam hhehe.
Eto ako je neko imao sličnog iskustva unaprijed se radujem odgovoru.
Poslednja izmena: