Golf 5 2.0 TDI 125kw imam problem izbacio mi je greaku pritiska ulja

Golf 5 2.0 TDI 125kw imam problem izbacio mi je greaku pritiska ulja

Golf 5 2.0 TDI 125kw imam problem izbacio mi je greaku pritiska ulja s tim da sam veliki servis radio prije par dana. Da bi mi majstor dosao na adresu i rekao kako egr ne otvara turbinu i da zbog toga gubi snagu a da greaku pritiska ulja izbacio eto mozda radi drugih sitnih gresaka. Probao je cjevcicom puhati egr otvara a kad je na vakumu kao ne otvara uglavnom auto je u kvaru i nez niko da mi pomogne hvala svima na odg

Super Moderator
Imal ulja u motoru? Kako mislis egr ne otvara turbinu? A egr na tom autu je elektricni valjda, nema veze s vakumom
Jel masno oko kucista uljnog filtera

Ima drug ulja i veliki i malo servis mu odradje nije masno toliko ima tragova pa po prici mog mehanicara dozer ne radi svoj posao a ima struju na dozeru a kad je probao da cjevcicom puse otvorio je kao prica nema napona na dzeku dovedem elektricara ima napon ovaj mi kaze do mehanike je luda kuca

Super Moderator
ne kontam nista sta su ti rekli iskreno, a to je istrazivanje i moze da kosta, a moze i da bude glupost. Uzeo bi ti ja auto pregledati i probati rijesiti problem al znam kako to na kraju zavrsi tako da iskreno mi se ne radi to

Ma druze ako si voljan bujrum da bar pokusas rijesiti bit ce ti placeno da bar znam na cemu sam,on radi ko sat pali iz prve cim dam gas na dvije ili vise obrtaja izbaci pritisak ulja po njihovoj prici turbina se ne upali nez nisam pametan

Super Moderator
Mozes dovuci auto sutra ako hoces pa da se pregleda
061 598 407
Pisi na viber ako nisi rijesio kvar pa cemo se dogovoriti

Super Moderator
Jbg, zna se to kod njih desiti
Nemam dijelova nazalost, otpade zovi i trazi nema ti druge