Limp je napisao(la):to ti nije motor od golfa 5 nemoj da lupas
od golfa 5 je 77kw
i samo mi reci kako znas da je org kilometraza?
almiric je napisao(la):Ovo je zadnja serija od golfa 4 special i ovakvi se motori koriste kod golfa 5 nemozete rec da nije tako neki dan ja bio sa distributerom za nase podrucje a kilometraza se moze provjeriti tako sto odes na servis i oni ti provjere u svakom autu ima jedan cip kojimjeri tu kilometrazu kolko je presla i on se nemoze obrisat niti ponistit a to sto kazes da nije motor od golfa 5 provjeri malo po internetu kakvi se motori ugradjuju u 5-icu i od koje serije golfova
Dzeniii je napisao(la):almiric je napisao(la):Ovo je zadnja serija od golfa 4 special i ovakvi se motori koriste kod golfa 5 nemozete rec da nije tako neki dan ja bio sa distributerom za nase podrucje a kilometraza se moze provjeriti tako sto odes na servis i oni ti provjere u svakom autu ima jedan cip kojimjeri tu kilometrazu kolko je presla i on se nemoze obrisat niti ponistit a to sto kazes da nije motor od golfa 5 provjeri malo po internetu kakvi se motori ugradjuju u 5-icu i od koje serije golfova
*Prijatelju zadnja serija golfa 4 je 2006 godina :icon_smile:
*Zovi tog distributera na forum ovaj da ga malo edukujemo.
*ja taj motor jos nisam vidio u golfu V
*A to sto se tice kilometraze citaj sad pazljivo.
Provjera kilometraze je moguca samo u ovlastenom servisu AC quatro, NIPEX i koji jos ima ovlasteni za VW,, ti kad dodjes kod njih, oni pomocu tvog broja šasije traže kad je urađen zadnji servis ( veliki ili mali ) u ovlastenom servisu, ako taj golf nikad nije bio u ovlastenom servisu osim onog perioda prvog malog servisa na 10 xxx km itd..., onda nema sanse da ce ti neko garantovat za tu kilometrazu, To sto spominjes taj čip, to je kompjuter motora, kad se vraća kilometraza ,vecina njih vrati na satu kilometrazu to kosta oko 30-40 KM, al postoji vraćanje kilometraze iz kompjutera motora, to samo znaju extra dobri električari koji imaju vrhunsku oprremu, i to ljudi rade samo na autima preko 10-15 hiljada KM, golfovi petice i šestice, pasati šestice, cc, tuareg itd ta auta iz jače klase![]()
Siroki je napisao(la):Dzeniii je napisao(la):almiric je napisao(la):Ovo je zadnja serija od golfa 4 special i ovakvi se motori koriste kod golfa 5 nemozete rec da nije tako neki dan ja bio sa distributerom za nase podrucje a kilometraza se moze provjeriti tako sto odes na servis i oni ti provjere u svakom autu ima jedan cip kojimjeri tu kilometrazu kolko je presla i on se nemoze obrisat niti ponistit a to sto kazes da nije motor od golfa 5 provjeri malo po internetu kakvi se motori ugradjuju u 5-icu i od koje serije golfova
Provjera kilometraze je moguca samo u ovlastenom servisu AC quatro, NIPEX i koji jos ima ovlasteni za VW,, ti kad dodjes kod njih, oni pomocu tvog broja šasije traže kad je urađen zadnji servis ( veliki ili mali ) u ovlastenom servisu, ako taj golf nikad nije bio u ovlastenom servisu osim onog perioda prvog malog servisa na 10 xxx km itd..., onda nema sanse da ce ti neko garantovat za tu kilometrazu, To sto spominjes taj čip, to je kompjuter motora, kad se vraća kilometraza ,vecina njih vrati na satu kilometrazu to kosta oko 30-40 KM, al postoji vraćanje kilometraze iz kompjutera motora, to samo znaju extra dobri električari koji imaju vrhunsku oprremu, i to ljudi rade samo na autima preko 10-15 hiljada KM, golfovi petice i šestice, pasati šestice, cc, tuareg itd ta auta iz jače klase![]()
upravo tako!
Za mog zena bila u VW servisima prvih nekoliko puta, jebiga skuplje puno i kasnije par servisa lijevih i oni meni sad ne znaju rec jel orginal ili ne u VW servisu..prvo su mi tvrdili da je vraćano jer je zadnji servis upisano bilo 1000 km manje nego je trenutno stanje..i tvrde mi vraceno..al ja sam znao da je posle servisa tog otisao mjenjac tako da auto uopce pola godine tih sto je bilo nije ni bilo vozeno jer se nije mogao ni voziti i dosao je šlepom..i kasnije odem tamo i kazem tako..sad ni oni neznaju:lol:
nitko ne moze tvrditi to 100%
Dzeniii je napisao(la):almiric je napisao(la):Ovo je zadnja serija od golfa 4 special i ovakvi se motori koriste kod golfa 5 nemozete rec da nije tako neki dan ja bio sa distributerom za nase podrucje a kilometraza se moze provjeriti tako sto odes na servis i oni ti provjere u svakom autu ima jedan cip kojimjeri tu kilometrazu kolko je presla i on se nemoze obrisat niti ponistit a to sto kazes da nije motor od golfa 5 provjeri malo po internetu kakvi se motori ugradjuju u 5-icu i od koje serije golfova
Skrabo je napisao(la):Dzeniii je napisao(la):almiric je napisao(la):Ovo je zadnja serija od golfa 4 special i ovakvi se motori koriste kod golfa 5 nemozete rec da nije tako neki dan ja bio sa distributerom za nase podrucje a kilometraza se moze provjeriti tako sto odes na servis i oni ti provjere u svakom autu ima jedan cip kojimjeri tu kilometrazu kolko je presla i on se nemoze obrisat niti ponistit a to sto kazes da nije motor od golfa 5 provjeri malo po internetu kakvi se motori ugradjuju u 5-icu i od koje serije golfova
Bas tako druze,sto se tice vracanja kilometraze iz kompjutera motora,to je malo zajebanije a ne mora znaciti da se i na cetvrticama i jeftinijim vozilima ne radi.
Ima onda vracanje kilometraze na kljucu,mijenja se i tu neki kod..A ako se ne varam golf4 je do 2005god.proizvedena limuzina a karavna ima i 2006 kao sto si rekao :icon_biggrin:
Dzeniii je napisao(la):Siroki je napisao(la):Dzeniii je napisao(la):almiric je napisao(la):Ovo je zadnja serija od golfa 4 special i ovakvi se motori koriste kod golfa 5 nemozete rec da nije tako neki dan ja bio sa distributerom za nase podrucje a kilometraza se moze provjeriti tako sto odes na servis i oni ti provjere u svakom autu ima jedan cip kojimjeri tu kilometrazu kolko je presla i on se nemoze obrisat niti ponistit a to sto kazes da nije motor od golfa 5 provjeri malo po internetu kakvi se motori ugradjuju u 5-icu i od koje serije golfova
upravo tako!
Za mog zena bila u VW servisima prvih nekoliko puta, jebiga skuplje puno i kasnije par servisa lijevih i oni meni sad ne znaju rec jel orginal ili ne u VW servisu..prvo su mi tvrdili da je vraćano jer je zadnji servis upisano bilo 1000 km manje nego je trenutno stanje..i tvrde mi vraceno..al ja sam znao da je posle servisa tog otisao mjenjac tako da auto uopce pola godine tih sto je bilo nije ni bilo vozeno jer se nije mogao ni voziti i dosao je šlepom..i kasnije odem tamo i kazem tako..sad ni oni neznaju:lol:
nitko ne moze tvrditi to 100%
kilometraža je vraćana samo u slucaju ako u ovlastenom servisu kazu da je urađen veliki servis na 280 xxx km a sad na satu 150 xxx km.