Negdje oko 13 bi trebao ici takav kadjo,mozda cak i manje 12 i nesto sec do 100 kmh.shurda je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Po podacima 1,4 benzinjac 15,2 sec do stotke a sdi 17,2, :icon_biggrin: SDI ja za primjer sije cak i golf dvica 1,3ccm 55ks - 16,5 sec do 100 kmhbucky_mb@yahoo je napisao(la):puz na cesti, koji trosi kao tenk:icon_mad:
ipak brzi od sdi-a,,:lol::123:
to znaci da bi ja svojim kadrijom 70 ks mogao do stoje za 14-15 sec,,nisam nikad mjerio :lol:
GTI FAN je napisao(la):Negdje oko 13 bi trebao ici takav kadjo,mozda cak i manje 12 i nesto sec do 100 kmh.shurda je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Po podacima 1,4 benzinjac 15,2 sec do stotke a sdi 17,2, :icon_biggrin: SDI ja za primjer sije cak i golf dvica 1,3ccm 55ks - 16,5 sec do 100 kmhbucky_mb@yahoo je napisao(la):puz na cesti, koji trosi kao tenk:icon_mad:
ipak brzi od sdi-a,,:lol::123:
to znaci da bi ja svojim kadrijom 70 ks mogao do stoje za 14-15 sec,,nisam nikad mjerio :lol:
http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=11286
Limpi je napisao(la):al da vidite kad jaran sa 1.4 golfom i ja krenemo negdje sa masinama, sveukupno jedva stotinjak konja, pa se krenemo potezat, na sta to lici, ni na sta :lol: a da ide, go*no ide jedino nizbrdo, kad se strmopizdi u pm", ... a tek kad se klima ukljuci, jos ako je natovaren, ma ludilo, jedva ide uzbrdo... al barem hladi u autu