Član
extra auto felge pogotovo al mislim da su višak ove maglenke u braniku puno bi bolje izgledao sa crnim mrezama orginalnim i maskom u crnoj boji to je samo moje misljenje fin auto sretno dalje pozz
GTI FAN je napisao(la):Predobar golf,lijepe felge a motor je vjerovatno dizel 150 ks ako je GTI-TDI.
GTI TDI je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Predobar golf,lijepe felge a motor je vjerovatno dizel 150 ks ako je GTI-TDI.
nije ovo 150-ka
nikolagti je napisao(la):hvala na komentarima...maglenke planiram da skinem, samo da nadjem kupca bice i slika enterijera, pokusacu da iskopam neku...motor je TDI 150 ks 6 brzina, a ima GTI opremu...gledao sam bas na nalepnici kod rezervnog tocka, pise GOLF TDI GTI i u nastavku pise EX ili EXCLU( ne mogu da se setim sad)..predpostavljam da to znaci Exclusive...sto se tice nekog tuninga, da ga nazovemo tako, stavio sam K&N panel filter, zatvoro EGR ventil, skinuo katalizator i msm da je auto cipovan, moracu ga oterati na valjke..
GTI TDI je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Predobar golf,lijepe felge a motor je vjerovatno dizel 150 ks ako je GTI-TDI.
nije ovo 150-ka
po cemu si zakljucio da nije ?
GTI TDI je napisao(la):nikolagti je napisao(la):hvala na komentarima...maglenke planiram da skinem, samo da nadjem kupca bice i slika enterijera, pokusacu da iskopam neku...motor je TDI 150 ks 6 brzina, a ima GTI opremu...gledao sam bas na nalepnici kod rezervnog tocka, pise GOLF TDI GTI i u nastavku pise EX ili EXCLU( ne mogu da se setim sad)..predpostavljam da to znaci Exclusive...sto se tice nekog tuninga, da ga nazovemo tako, stavio sam K&N panel filter, zatvoro EGR ventil, skinuo katalizator i msm da je auto cipovan, moracu ga oterati na valjke..
nije ovo 150-ka
po cemu si zakljucio da nije ?
po prednjem spojleru
nikolagti je napisao(la):GTI TDI : koliko sam ja cuo kod nas u auto komercu je oko 130e..msm da mi je jeftinije da nadjem neki sa ebay-a...
Yellow : hvala..ni jedna cetvorka nema fabricki maglenke u braniku, samo u faru..nisam ih imao kad sam kupio auto, stavio sam ih pre god dana od prilike...ove maglenke proizvodi italijanska frma Pilot...uvek sam voleo kola sa maglenkama u braniku i xenone u njima naravno, pa sam ih stavio