ne znam gdje ti gledas i sta vidis ja sam ti preveo sta znaci ET na njemackoma a ti dajes primjer gdje nisu bili original diskovi
pa ne znam sta si ocekivao, mozda da probas posjetit ocnog ?
Vec ste zakljucili sta znaci oznaka et tj gdje se srce felge nalazi u odnosu na obruc i nema mi logike da ako je isti model felge a razlicit et utice na kacenje za klijesta, felga nalijeze na disk isto sa svakim et-om e sad mozes postici to da ti felga udara u amortizer ako je veliki et ili obrnuto ako je manji da ti kaci za rubove. A da igra ulogu oblik srca felge to stojiorginal su diskovi, isto s alfe, al nebitno. bitno je da sve igra ulogu pa cak i ET
Vec ste zakljucili sta znaci oznaka et tj gdje se srce felge nalazi u odnosu na obruc i nema mi logike da ako je isti model felge a razlicit et utice na kacenje za klijesta, felga nalijeze na disk isto sa svakim et-om e sad mozes postici to da ti felga udara u amortizer ako je veliki et ili obrnuto ako je manji da ti kaci za rubove. A da igra ulogu oblik srca felge to stoji
na cemu su onda navukli 5.5mm?
Ja na svog 406 3.0 V6 nisam mogao niti jednu felgu naci da odgovara jer ima originalno Brembo celjusti i ide maximalno ET12. Na slabije motore ide i 15 bilo koja dok je meni mogla min 16 i to da je ET12, dok ima iste pezoove felge sa ET35 i ni pomisliti na njih. Kupio 17" original pezo sa ET32 i nemoze, treba minimalno 2cm distancer. Nasao 17" sa ET13, rekoh napokon,drama izbacena felga,mora moci, kad tamo jebe taj jedan milimetar, felga grebe od kljesta/celjusti.
Tako da ne igra samo ulogu koliki je disk, mozda su velika kljesta,velik ET i dira
skuzio, sta galamis
u principu, sve je do klijesta, nisu vise toliko diskovi presudni