golf 4 magle stakla

golf 4 magle stakla

uredno radi grijanje hladjenje,klima ...sve uredno i gledao sam vode nigdje nema...pogledat cu ovih dana detaljno sva ta mjesta koja ste naveli ali ne vjerujem da ima gdje te vode jer sam ga x puta prao i primjetio bi nekad a pogotovo na patosnicama...uvijek suhe...a auto tako magli vec dugo vremena...vodu u hladnjaku ne gubi i primijetio sam malo bolje rezultate kako smo stavili karbonski filter klime kojeg nam je mehanicar preporucio ali ipak nije kao kod mog golfa...pa nezz postavio sam temu rekoh mozda neko ima neku ideju...ako je to toliko tesko pronaci onda ce ostati ovako kao i do sad stari pretezno sa ukljucenom klimom vozi i onda nema problema a puno km predje tako da mu je veca potrosnja goriva za 1l i vremenom se to nabere al sta je tu je...
ti ces morati rasturiti tablu , vjerujem da ce ti se problem ukazati , dzaba razglabas ;)

ti ces morati rasturiti tablu , vjerujem da ce ti se problem ukazati , dzaba razglabas ;)
e ako je tako onda ostaje auto sa ukljucenom klimom cijeli zivot...a
jos nisam naveo da zamijenjena sofersajba i stavljena zamjenska pa da ne pusta tu negdje malo...a ne sjecam se sad jel maglilo prije sofersajbe jer je zamijenjena prijer par god...

e ako je tako onda ostaje auto sa ukljucenom klimom cijeli zivot...a
jos nisam naveo da zamijenjena sofersajba i stavljena zamjenska pa da ne pusta tu negdje malo...a ne sjecam se sad jel maglilo prije sofersajbe jer je zamijenjena prijer par god...
e idi sad u ...... jbg ti hehe.
pa zasto to odma nekazete a ne na kraju teme odajete mane auta.... jbg ti.
moze i tu provlacit i zezat . pogotovu kad kazes da prije zamjene nisi imao taj problem.

e idi sad u ...... jbg ti hehe.
pa zasto to odma nekazete a ne na kraju teme odajete mane auta.... jbg ti.
moze i tu provlacit i zezat . pogotovu kad kazes da prije zamjene nisi imao taj problem.
nisam rekao da prije zamjene nije bilo tih problema nego se i ne sjecamo jer je auto kupljeno par mjeseci prije nego sto se ostetila ta sofersajba i zamijenila...i to sam zaboravio navesti tj. navelo me na to tek kad sam vidio vase odgovore na temu da moze svugdje pustati ...

Član
To je to....otidji prelijepi sajbu nadji cestitog majstora i napravi posao. Da si napisao odmah. Dobio bi odgovor u sekundi!