led je napisao(la):Buraz znaš kako talijani kažu:
"Bella machina" - tvoja je to fakat
uco_opc je napisao(la):Tesko mi je ovo rpiznati ali moram hehehe dobar Golf drug nema sta ev i jedan + od mene al + ide samo zbog tebe ne zbog VW hhehehhee
AnDel je napisao(la):i dalje je dobar ..
nista dok ne nabavis R32 branike
onda ce biti odlican
duurma je napisao(la):dobar golfac samo nastavi
.nOKe je napisao(la):dobar je.. stim da ima nekih stvari koje bih ja def promjenio..
izmedju ostalog, isao bi jos dole, pogotovo nazad, sredi ovu haubu, mozda i neki bad look da uradis, kulturan..
trizex je napisao(la):haha jesi i pospajao te zice da bog sacuva : ) idi radi sta sad, a zimi se lijepo ususkas u udobno sjediste svog nabudzenog vozila i vozikas s grijanjem na max dok se ljudi smrzavaju vani, ha ja : )
trizex je napisao(la):haha jesi i pospajao te zice da bog sacuva : ) idi radi sta sad, a zimi se lijepo ususkas u udobno sjediste svog nabudzenog vozila i vozikas s grijanjem na max dok se ljudi smrzavaju vani, ha ja : )
ArminM je napisao(la):pripremaj pomalo jbg. Ove diode u sta si stavio,ne mogu preko slike da raspoznam,jel ovo dole kod papucica
pioneer_09 je napisao(la):trizex je napisao(la):haha jesi i pospajao te zice da bog sacuva : ) idi radi sta sad, a zimi se lijepo ususkas u udobno sjediste svog nabudzenog vozila i vozikas s grijanjem na max dok se ljudi smrzavaju vani, ha ja : )
zaboravio si dodati u majici kratkih rukava
pioneer_09 je napisao(la):trizex je napisao(la):haha jesi i pospajao te zice da bog sacuva : ) idi radi sta sad, a zimi se lijepo ususkas u udobno sjediste svog nabudzenog vozila i vozikas s grijanjem na max dok se ljudi smrzavaju vani, ha ja : )
trizex je napisao(la):pioneer_09 je napisao(la):trizex je napisao(la):haha jesi i pospajao te zice da bog sacuva : ) idi radi sta sad, a zimi se lijepo ususkas u udobno sjediste svog nabudzenog vozila i vozikas s grijanjem na max dok se ljudi smrzavaju vani, ha ja : )
To se podrazumijeva, naravno.....