Član
Ok moze closeDa l je presao 220 000 ili nije nisam siguran al covjek mi kaze da vozim na sve preglede slobodno. I kakav pezo nikad ne moze biti ko golf da je mladji 10 godina a ne 2-3.
Ok moze closeDa l je presao 220 000 ili nije nisam siguran al covjek mi kaze da vozim na sve preglede slobodno. I kakav pezo nikad ne moze biti ko golf da je mladji 10 godina a ne 2-3.
Kakav mentalni sklop.Da l je presao 220 000 ili nije nisam siguran al covjek mi kaze da vozim na sve preglede slobodno. I kakav pezo nikad ne moze biti ko golf da je mladji 10 godina a ne 2-3.
Pogledaj makar sta ljudi pricaju o HDI motorima kolko manje trose, koliko su jeftiniji za odrzavanje i kolko su bolji uopste. Eto imas 5 kanala po yt pa prati. Pogledaj sto su ljudi testirali 307icu i sta kazu o njoj.
Moram ti reći, ne seri. 307 i golf se ne mogu porediti, čuj sepet, 307 je limuzina za golfa.
Hah, kako si odlično primjetio da ja ne znam koliko godina ti voziš svoje auto! Dobro sam rekao, ti si kao dijete od 12 godina.
Nemam šta raspravljati i argumentirati sa auto ljubiteljem koji vozi 307 HDI kojeg obožava. Vozio sam Peugeot najduže od svih auta koje sam posjedovao. Ne, nije to bio 307 HDI
Over and out, kada ti netko upali svjetlo u glavi javi se da argumentiramo o AUTIMA