Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
dobar golf..a jesu ovo pravo farovi od mk4 .il su oni golf mk3 a look mk4..sto sam ja imao..ako su ti od mk4 pravi..kako mislis fino upasovat masku i branik...
dobar golf..a jesu ovo pravo farovi od mk4 .il su oni golf mk3 a look mk4..sto sam ja imao..ako su ti od mk4 pravi..kako mislis fino upasovat masku i branik...
Ne pravi od mk4....pa bas zbog toga sam i odradio golf 5 gti look prednji branik....ali pravljenje tog branika vec traje 2 meseca....da bi sve uklopio kako treba....A standard branik sada vozim sa prepravljenom maskom.....Muke su to moj brate
kako si poceo super mi se svidza golf!!! Samo nemoj japanski neki branika da izgleda ko samuraj :icon_smile: kako se vec jednom reklo sto orginalnije sto bolje..
:123:
blatobrani su od g3,samo sam ih malo produzio i napravio da prate oblik fara,ubacicu slike radova od pocetka do kraja,pa cete videti,dosta sam zanimljivih stvari uradio.POzdrav