Golf 2

Golf 2

Pozdrav ljudi dok je hladno vrijeme ne gasi mi se čok a neki dan temperatura bila oko 5, 6 stepeni ja ga upalim uopšte se ne pali čok u toku vožnje hoću reči sve je uredu, e sad čuo sam da je problem u termo vremenskom prekidaću koliko košta on i da li ga ja mogu zamjenit da ne moram majstoru vozit gledao sam izgleda kao da su nitne neke udarene?
 
jos te muci taj karb.?slusaj ljude,nije svaki majstor majstor za karburator,nadji pravog majstora on ima uvjek sve djelove za karburatora :) plati 100-150 km i miran si dok ga god budes vozio :)
 
imas u banjaluci nekog,na piku mu ime xipsilon,samo ukucaj karburator golf 2,cjenu stavi ob vece k manjoj i naci ces ga,radi reparaciju karburatora,vidi broj,zovni coeka i dog. se s njim :) a rucni se ne isplati ugradjivat,ja mislim da ce te skuplje izic nego popravit ovog.... a pokusaj ocistit crjevo od vode sto gasi cok kad se auto ugrije,takodjer imas kupit tecnost od liqui moly za ciscenje karb. sto se sipa u gorivo,kao i sprej sto se spreja u usis,da ocisti karb.
 
Član
Kad vec spominjes taj liqui moly , gledao sam bas na yt kako ciste turbinu sa njim , je li to sigurno za motor i moze li biti kakvih posljedica , uradio bi to na golfu 4
 
Top