Član
Ovako odakle da pocnem stavio sam drugi motor u navedeni auto jer je stari prokuho i sve je otislo sto je moglo otici a naso drugi kojem je radjena polugeneralna ali je nakon nekog vremena prokuho i samo dovucen u garazu i izbacen iz auta i nakon 2 godine ja ga kupim stavim na auto i imam sljedeci problem crijeva se pusu kad zatvorim bocu medjutim kad odvrnem izbija vodu iz boce i nema vode na odusku sa hladnjaka vec puse zrak iz njega kad ga skinem na hladnjaku pomalo baci vode sto znaci da nije zacepljen odusak na pumpi sva peraja okej termostat skroz izbacen nedimi vozilo kad radi ni sekunde znaci fin rad motora nemjesa vodu i ulje temperaturu i sa termostatom i bez malo podigne iznad lampice al neprimjetno malo kad se da gas nepovuce vodu u boci e sad moje je pitanje jeli moguce da je zacepljeno neko crijevo kanali glave bloka pa necirkulira okej ili je dihtung glave ili glava hitan mi odgovor treba znaci dosad provjereno pumpa termostat proban drugi i nakraju izbacen i preliv iz hladnjaka (odusak) novi hladnjak je stavljen prije cc 5-6 mjeseci na mjestu gdje dodje termo prekidac na hladnjaku je mlako