Skrabo Član 04.05.2015 #48 Porodio si ga sa farbanjem , drugo auto , felge m ustoje za moj ukus , vrhunski , da nisu duboki branici ne bi valjalo
Porodio si ga sa farbanjem , drugo auto , felge m ustoje za moj ukus , vrhunski , da nisu duboki branici ne bi valjalo
saleee Član 05.05.2015 #53 Mozda rado to mi je bilo sunulo al otom potom zasad svana jos vrata i dosta za ovu godinu, ima ona druga nekretnina koja vise trazi
Mozda rado to mi je bilo sunulo al otom potom zasad svana jos vrata i dosta za ovu godinu, ima ona druga nekretnina koja vise trazi
saleee Član 21.05.2015 #54 Pa da malo i interijer da dotjeramo,a i votex spojler se prebacio s one druge nekretnine
saleee Član 21.05.2015 #58 Ma kaki to usput kad naleti nesto zanimljivo pokupim, tako sam i juce neki topic nabacio sad se bleci msl vidi se iza sica lonac
Ma kaki to usput kad naleti nesto zanimljivo pokupim, tako sam i juce neki topic nabacio sad se bleci msl vidi se iza sica lonac
Skrabo Član 22.05.2015 #59 Mislim da se ni sam nisi nadao ovom rezultatu , sve malo i malo i eto , bas lijepo stoji auto , A sta je sa bijelim ?
Mislim da se ni sam nisi nadao ovom rezultatu , sve malo i malo i eto , bas lijepo stoji auto , A sta je sa bijelim ?