Član
Kao sto se vec od davno zna da nisam normalan pa nastavljamo tim stopama..
Prvo sam bio kupio seat toleda 110ks tdi kao donora i onda trazio golfa di bi to sve prebaciol, naso ja nesta i kupio 2 komada,jedan je gtd orginal drugi 1.6 karburator i mislio slozit cu ja jednig od ta 2,kad puska,gtd nema papira a benzinac zadnja mulda trula,rubnjak desni trul,prag trul,bok nakitan,sjedim i razmisljam 5 dana i sjetim se jednog golfa kontaktiram decka i kaze jos je kod mene,reko kupljeno idem ti uplatit novce..
I tako stigo zuco kod mene
Auto nisam vidio 2 tjedna jer je bio na drugom kraju hr,znaci kupio na ne videno ako izuzmemo slike...
seat je prodan a golfovi odu u zeljezo
Limariski je u odlicno stanju,nigjde ni hrdav ni trul,ima udareno malo zadnji vezni lim na uglovima ali sve se da rjesti,bitno da nikad nije bio udaran i varen...
Auto je stajo od 2008
Onda je iz Splita kamionom stigao u Zagreb kod kolege Tomislava,tamo je bio na cuvanju dok nisam otisao po njega
Usput mi je poslao par slika sa njegovin golfom,orginal GTI 16v
I jedan petak poslje posla sam se zaputio prema ZG po auto
(Nakon skoro 2 tjedna)
Pomalo sam radio na golfu,skinio tunel ventilacije da promjenim hladnjakpa sam usput odma sve rastavio da ocistim i preljepim klapne jer su se ,naravno,raspale
I rastavio unutrasnjost jer mi je ispred i izavozacevog sjedala usla voda odbnekale,jednu noc je stajo vani i eto problema,moram to otkirt di je..(ispostavilo se da nisam vrata dobro zatvorio)
I jenda onako usput..
Zatim sam nabavio USA Jetta front
onda smo bili kod susjeda/kolege na poliranje pa usliko jednu sa njegovim golfom
i posudio od kolege 14" cola alu felge za registraciju
Zatim stigle gewinde za Žuću
Onda je zuco od druge proso tehnicki zezali me zbog eko testa..
Zatim ono sto sam najvise htjeo,gewinde namotirane
Isprobo kako bi stajale bbs rm od kolege 8 i 8.5 sirine
I kolega Luka kupio golfa GTI Edition One pa smo morali slikat malo
I danas mi bilo dosadno pa sam radio ugradio umjesto pepeljare a gore di dode radio stavio blendu
Za ovaj auto sam odlucio da ostaje benzinac i da mi je vise pun k... tdia i tako sam nabavio trojku gti 8v za jako male novce i
Odmah se bacio na poso..
Izvadio motor iz trojke sutra dan preostalo rezervar,pumpa goriva,auspuh i jos sitnica..
Spavanje do daljnjeg..(slika od prije 2tj i motor jos uvijek tu stoji)
I u nedjelju stigle nove polurubne plastike od GL modela
Novi tip struje CE2 od americke jette
I orginal centralno zakljucavanje
Poslano sa mog HTC Desire 530 koristeći Tapatalk
Prvo sam bio kupio seat toleda 110ks tdi kao donora i onda trazio golfa di bi to sve prebaciol, naso ja nesta i kupio 2 komada,jedan je gtd orginal drugi 1.6 karburator i mislio slozit cu ja jednig od ta 2,kad puska,gtd nema papira a benzinac zadnja mulda trula,rubnjak desni trul,prag trul,bok nakitan,sjedim i razmisljam 5 dana i sjetim se jednog golfa kontaktiram decka i kaze jos je kod mene,reko kupljeno idem ti uplatit novce..
I tako stigo zuco kod mene
Auto nisam vidio 2 tjedna jer je bio na drugom kraju hr,znaci kupio na ne videno ako izuzmemo slike...
seat je prodan a golfovi odu u zeljezo
Limariski je u odlicno stanju,nigjde ni hrdav ni trul,ima udareno malo zadnji vezni lim na uglovima ali sve se da rjesti,bitno da nikad nije bio udaran i varen...

Auto je stajo od 2008
Onda je iz Splita kamionom stigao u Zagreb kod kolege Tomislava,tamo je bio na cuvanju dok nisam otisao po njega
Usput mi je poslao par slika sa njegovin golfom,orginal GTI 16v

I jedan petak poslje posla sam se zaputio prema ZG po auto
(Nakon skoro 2 tjedna)

Pomalo sam radio na golfu,skinio tunel ventilacije da promjenim hladnjakpa sam usput odma sve rastavio da ocistim i preljepim klapne jer su se ,naravno,raspale

I rastavio unutrasnjost jer mi je ispred i izavozacevog sjedala usla voda odbnekale,jednu noc je stajo vani i eto problema,moram to otkirt di je..(ispostavilo se da nisam vrata dobro zatvorio)

I jenda onako usput..

Zatim sam nabavio USA Jetta front

onda smo bili kod susjeda/kolege na poliranje pa usliko jednu sa njegovim golfom

i posudio od kolege 14" cola alu felge za registraciju

Zatim stigle gewinde za Žuću

Onda je zuco od druge proso tehnicki zezali me zbog eko testa..

Zatim ono sto sam najvise htjeo,gewinde namotirane

Isprobo kako bi stajale bbs rm od kolege 8 i 8.5 sirine

I kolega Luka kupio golfa GTI Edition One pa smo morali slikat malo

I danas mi bilo dosadno pa sam radio ugradio umjesto pepeljare a gore di dode radio stavio blendu

Za ovaj auto sam odlucio da ostaje benzinac i da mi je vise pun k... tdia i tako sam nabavio trojku gti 8v za jako male novce i
Odmah se bacio na poso..
Izvadio motor iz trojke sutra dan preostalo rezervar,pumpa goriva,auspuh i jos sitnica..

Spavanje do daljnjeg..(slika od prije 2tj i motor jos uvijek tu stoji)

I u nedjelju stigle nove polurubne plastike od GL modela

Novi tip struje CE2 od americke jette

I orginal centralno zakljucavanje

Poslano sa mog HTC Desire 530 koristeći Tapatalk