KONAMI Član 01.08.2012 #16 soffa je napisao(la): a ako hoces vjecno da ti bude na krovu ofarbaj krov u crno i lakiraj i ima sa se sija.. Kliknite za proširenje... Imam nekih ostecenja tako da mislim da ce bolje a i ljepse izgledat folija
soffa je napisao(la): a ako hoces vjecno da ti bude na krovu ofarbaj krov u crno i lakiraj i ima sa se sija.. Kliknite za proširenje... Imam nekih ostecenja tako da mislim da ce bolje a i ljepse izgledat folija
Chuza Član 01.08.2012 #17 Na tranzitu kod one ambasade mislim da je iranska ili koja vec s desne strane ce ti doci radnja kad ides prema Bistriku
Na tranzitu kod one ambasade mislim da je iranska ili koja vec s desne strane ce ti doci radnja kad ides prema Bistriku
KONAMI Član 01.08.2012 #18 Chuza je napisao(la): Na tranzitu kod one ambasade mislim da je iranska ili koja vec s desne strane ce ti doci radnja kad ides prema Bistriku Kliknite za proširenje... Ja sam sa bistrika tako da cu ici prema grbavici hahahah Hvala na informacijama mislim da znam gdje je to
Chuza je napisao(la): Na tranzitu kod one ambasade mislim da je iranska ili koja vec s desne strane ce ti doci radnja kad ides prema Bistriku Kliknite za proširenje... Ja sam sa bistrika tako da cu ici prema grbavici hahahah Hvala na informacijama mislim da znam gdje je to