B.M - Floyd je napisao(la):ernadhusic je napisao(la):kako mislis da ne skidas citav film ?
ako si ga vec skinuo a nema prevoda vidi samo koliko ima (fps) frejma po sekundi i ja cu ti naci link za prevod
Treba mi link da gledam film na netu sa nasim titlom..Znaci da mi neko ne dadne link da skidam citav film pa da pokrecem i gledam iz racunara vec link sa neta mi treba .. Da nemoram skidati :icon_biggrin:
xzone je napisao(la):B.M - Floyd je napisao(la):ernadhusic je napisao(la):kako mislis da ne skidas citav film ?
ako si ga vec skinuo a nema prevoda vidi samo koliko ima (fps) frejma po sekundi i ja cu ti naci link za prevod
Treba mi link da gledam film na netu sa nasim titlom..Znaci da mi neko ne dadne link da skidam citav film pa da pokrecem i gledam iz racunara vec link sa neta mi treba .. Da nemoram skidati :icon_biggrin:
http://www.filmovizija.com/musicvideo.php?vid=72bf31010
evo ti link sa prevodom
AnDel je napisao(la):jedan od najboljih race filmova koje sam gledao do sada, tunning, brzina i prica filma je dobra..prejako iako budget nije bio visok.....nema jos prevoda ali pogledati ko hoce, nece se pokajati
Uploaded with ImageShack.us