Jesil to hejter? Ma ide bravo leti hshahahahhaahhaha uvijek sa 300e i 328i moze na crtu hahhLjudino aj ne provaljuj se zivota ti,ja sam vozio Bravo HGT 2.0 20V 155ks pa ne leti,vec ide solidno,a kamoli taj 1.6 usisivac.Mada naspram g2 1.3 leti sigurno,ali ne bas toliko koliko ti pricas.Inace fin primjerak,da se taj auto kulturno srediti.
"auto jede po cesti sve redom nez jeli do mene ili do njega ali leti..." haha kakav biser, sa 100 konja jede covjek sve po cesti, tebi se ne smije dati 200 niposto
E moje dijete... vladica takve ko ti trpa u ćundrajzHaha nisam biser kralju,bitan je vozac a auto manje vise,neko nema muda traktor da zaobidze na cesti,a kamo li nesto vise mozda ti spadas u ove bez muda
slazem sa s tobom druze, ovakve komentare mogu pisati samo ovi bez muda sto ne znaju i ne mogu potegnuti, takav je i ovaj sto piseHaha nisam biser kralju,bitan je vozac a auto manje vise,neko nema muda traktor da zaobidze na cesti,a kamo li nesto vise mozda ti spadas u ove bez muda
Ima jedan sa lybrom stao bi sa tobom na crtu Cvili li fiat trecomZnam brate auto zvijer drifta okrece se ma nez sta da kazem na crtu sa bilo cime
Ma puno je sestak za njega,al eto blizu smo,uvijek moze pokusati protiv punta cadjeJesil to hejter? Ma ide bravo leti hshahahahhaahhaha uvijek sa 300e i 328i moze na crtu hahh
Kad sam procitao da je sportsko auto i jede sve po cesti, reko ode prelistat da vidim spominje li se lybra hahahIma jedan sa lybrom stao bi sa tobom na crtu Cvili li fiat trecom
Nasmije te me sa vakvim odgovorima,imate li vi auto ili vozate tudza.razumijete li se u performanse motora i moguvnosti ili ste jedni od oni kohi znaju nasuti samo tecnost za sajbu hahaMa puno je sestak za njega,al eto blizu smo,uvijek moze pokusati protiv punta cadje
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Haha sto se lybre te vase tice sto ste zapeli za nju ona je minimalno teza od mog 400 kila a kilaza igra veliki znacaj za ubrzanje ako to niste znali.na duze staze pa mogla bi nesto ako ja to dozvolim hahaKad sam procitao da je sportsko auto i jede sve po cesti, reko ode prelistat da vidim spominje li se lybra hahah
E moj brete.. preslajdrala bi te lybra hahahhahahahHaha sto se lybre te vase tice sto ste zapeli za nju ona je minimalno teza od mog 400 kila a kilaza igra veliki znacaj za ubrzanje ako to niste znali.na duze staze pa mogla bi nesto ako ja to dozvolim haha