RE: Fabia F1 /Mk1 - Str 1. Info/slike... Devil Eyes
arma to bi ti najbolje bilo, nista bez skode, prodam ti ja svoju kada sve zavrsim haghah
naprijed je podavno stavljen powerflex, a kad vec radim, bolje uzet kvalitetnije i biti miran... a uzmem kod poznanika sto drzi dijelove, valjao sam mu vise puta, pa mi izadje u susret, i nabavi tako te neke stvari...jest da se malo ceka, al sta sada... a izasli me 80KM... na trapu svega imam, kw, bilsteina, powerflexa, audija, najmanje skode
a jeste heravo :lol: ali sa razlogom, bjezim od ovog komsije pored, stari cica, nit vidi nit cuje, jednom me malo zakacio, sreca samo retrovizor, nije bilo stete... od tada, bjezi sto dalje , bolje sprijecit nego lijecit... a u rikverc se parkira da se vide farovi
a i da mogu brze izac i bjezat kada mi stari dodje, jer je njegovo ovo rezervisano mjesto
trebam vidjet da zavrsim tapacirunge naprijed, oteglo se, nikako da odem u visoko... :icon_rolleyes: i odlucit se u koju boju felge... najvjerovatnije unutrasnjost u crno hmmm mada to ce ici sigurno, a rubovi i krakovi u neku malo tamniju nijansu sive, srebrene... sa tonom bisera i dragulja