Visak radnika ide u TAS i ponovo ce raditi dvojku, to ce spasiti Volkswagen od propadanja, a tako ce rijesiti i problem sa emisijom stetnih gasova, 1.6D toga nemaJedino sto mi je zao radnika ako bude otpustanja u cilju smanjenja rashoda. Uvijek neduzni ispastaju
E koliki sam tekst napiso pa obrisah.
Dokle god ste ljubitelji jednog brenda šišaće vas ko ovce.
A nije ni cudno sto Farma,BB i sta vec ne je na TV vrh svi vole skandal i tudju nesrecu.
Nije to do fauvea na globalnoj razini, nego do "znalaca" o autima u cijeloj državi BiH ali i na forumu, koji godinama doslovno pljuju po svim autima osim fauvea, u 99.9% slučajeva bez ikakvih argumenata. S vremenom fauve nekome počne ići na k... upravo zbog te seoske propagande.
" jesi vidio šta je ona budala kupila, neku novu hondu tamo nešto, a znaš kakvog je golfa mogo doves iz njemačke?! "
Na njihovu moć rasuđivanja utiču otrovni gasovi...sad se to konačno i dokazalo.Dzaba sve, ovdje je vise ljubitelja VauWau koncerna nego igdje. Pa sta on to nudi dobro kad ga volite vise od brata rodjenog i kad ga neko pipne, kao da vam je pola familije pobio?!
Dzaba sve, ovdje je vise ljubitelja VauWau koncerna nego igdje. Pa sta on to nudi dobro kad ga volite vise od brata rodjenog i kad ga neko pipne, kao da vam je pola familije pobio?!
pa et, izmedju ostalog, prevent ce to sigurno osjetiti, ako dodje do problema u VW-u i smanjenju proizvodnje. tj nasi radnici i nasa privreda. na prvu mi ovako pada na pamet razlog zasto se ne bi radovao toj nekoj katastrofi VWaJedino sto mi je zao radnika ako bude otpustanja u cilju smanjenja rashoda. Uvijek neduzni ispastaju
Upravo tako. I ne radi se samo o preventu, ima tu jos firmi, kao sto je TAS u Vogosci pa poslovnice Cimosa iz Slovenije koji ima vise fabrika u BiH (Gradacac,Sarajevo,Zenica...) e sad zamisli ovu kaznu sa cijih ledja ce da gule.pa et, izmedju ostalog, prevent ce to sigurno osjetiti, ako dodje do problema u VW-u i smanjenju proizvodnje. tj nasi radnici i nasa privreda. na prvu mi ovako pada na pamet razlog zasto se ne bi radovao toj nekoj katastrofi VWa