Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
u nas hercegovini pada svako 4 godine,tako već zadnjih 12 godina,prosle godine je pao,pa se sad ne nadam uopce al evo s prozora gledam pravo na velež i eno gav bijel,kisa nam jucer padala,bura puse,pala temperatura sa 25°C na evo sad pise 8°C golemo
jasta negopada drvece,moj stari radi na zelenilu,taman sinoc oko pola 12 poso spavat kad zove sef ajd dolazi palo drvo,u nas je to barem vamo normalno kad su ove bure
Koliki je snijeg u Sarajevu? Gledam na teletexu FTV-a u Sa 32 cm a Jahorina 9 cm :icon_question:, ne jasno mi. Inače u Mostaru bura odnese ali ima sunca.
Nebi rekao da je u Sarajevu bilo toliko, tih 9 cm mi djeluje realnije za SA A jadno drvece je padalo na svakom koraku i njega snijeg iznenadio. Jos lisce nije otpustilo i snijeg gore napadao i opteretio ga previse i popucalo. Dosta ih je dobilo drvo po autu...
Koliki je snijeg u Sarajevu? Gledam na teletexu FTV-a u Sa 32 cm a Jahorina 9 cm :icon_question:, ne jasno mi. Inače u Mostaru bura odnese ali ima sunca.
nek idu ova drveca u pm, crkla dabogda ne mogu proc iza zgrade od njih, sad su nasla padat, valja sad cijelu zimu pazit da se ne parkira negdje kraj drveta, kakva su defektna oce opet krenut padat