hehe nisi mene sigurno otreso...to je sigurno neki drugi audi sa 1.2 masinom hehe ...hvala svima na pohvalamatvrdoglavi je napisao(la):djabe ti taj motor,kad sam te neki dan otreso na bulevaru :lol: :lol: :lol:
salim se naravno pozz za sugradjana
audi je vrh
devil_inside_me je napisao(la):hehe nisi mene sigurno otreso...to je sigurno neki drugi audi sa 1.2 masinom hehe ...hvala svima na pohvalamatvrdoglavi je napisao(la):djabe ti taj motor,kad sam te neki dan otreso na bulevaru :lol: :lol: :lol:
audi je vrh
pa i ja sam se zezooo....nisi haman skonto...tvrdoglavi je napisao(la):devil_inside_me je napisao(la):hehe nisi mene sigurno otreso...to je sigurno neki drugi audi sa 1.2 masinom hehe ...hvala svima na pohvalamatvrdoglavi je napisao(la):djabe ti taj motor,kad sam te neki dan otreso na bulevaru :lol: :lol: :lol:
audi je vrh
vec sam rekao da se salim
a inace preticem one koji sporo voze i koji mi smetaju,a ti s'tim motorom to ne mozes i da hoces
devil_inside_me je napisao(la):jbg dugo sam trazio 3.0 quattro.i naso sam.u nas su ove sve 2.4 ili pak 2.8 a ovo je 3.0 za ameriku i canadu radjeno tamo ih ima najvise....a pi nicku mi se cini da si iz Zenice ili se varam ???pitam te to jer sam i ja iz Zenice
devil_inside_me je napisao(la):pa i ja sam se zezooo....nisi haman skonto...tvrdoglavi je napisao(la):devil_inside_me je napisao(la):hehe nisi mene sigurno otreso...to je sigurno neki drugi audi sa 1.2 masinom hehe ...hvala svima na pohvalamatvrdoglavi je napisao(la):djabe ti taj motor,kad sam te neki dan otreso na bulevaru :lol: :lol: :lol:
audi je vrh
vec sam rekao da se salim
a inace preticem one koji sporo voze i koji mi smetaju,a ti s'tim motorom to ne mozes i da hoces
edoze je napisao(la):devil_inside_me je napisao(la):jbg dugo sam trazio 3.0 quattro.i naso sam.u nas su ove sve 2.4 ili pak 2.8 a ovo je 3.0 za ameriku i canadu radjeno tamo ih ima najvise....a pi nicku mi se cini da si iz Zenice ili se varam ???pitam te to jer sam i ja iz Zenice
jesam iz zenice,a nisam vidjao ovog audija,bar ga ne chepish po gradu
cuo bi se 3.0 kad ga pritisnes