Elektronski kvar VW Golf 4

Elektronski kvar VW Golf 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
danas mi se desilo ovako lampica od akumulatora se nece ugasit,spojio sam ispravljac i on mi pokazuje da je aku prazan,a auto pali bez problema sto je malo i cudno,spajali ga na comp. nema greske nikakve,ajmo znalci do cega bi moglo biti ???

Član
kao da sam znao sumnjao sam na njega ali prija da pitam,zna li kolika mu cijena dodje posto nisam dobar sa kesom,znate i sami kakvo je stanje

Kvalitetan regler za cvrku je oko 70KM sve zavisi gdje kupujes, al ako ti pali normala onda nije do njega, jer on kad ode tad nepuni alternator...

Član
promijenjen je regler,ali sada imam novi kvar,kljucem nemogu otkljucat auto,a mogu ga zakljucat,a daljincem mogu otkljucat,a nemogu zakljucat,originalno je daljinsko zakljucavanje,kad kljucem otkljucavam cuju se motorici,ali se ne otkljucava,a na daljinskom zmigavci radi ali ne zakljucava i ne cuju se motorici,sta bi tu moglo bit ja neznam zbunjen sam skroz

Član
:icon_eek: Neki cudan kvar... Jesi probao resetirati preko diagnostike??? Ako je originalna centralna i daljinsko, mogao bi resetirati preko diagnostike...

da nisi skidao kleme s akumulatora ako jesi moras ponovno instalirati daljince
a to se radi ovako stisnes npr,tipku za zakljucavanje i drzis 5sek itd.
kasnije kasd to odradis ubaci kljuc u bravu od vrata i okreni kljuc na zak. ili odk. i drzi kljuc u tom polozaju par sek ak ne pomogne javi da znamo

Član
zakljucas auto normalno kljucem pridjes sa daljinskim i pritisnes otkljucano i onda u roku od minute otkljucas i to je to bar kod mene tako u knjizici stoji :icon_confused:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.