el podizaci stakala Problem

el podizaci stakala Problem

Član
imam problem staklo mi se digne do pola i onda se samo usuti jedwa sam nekako zatworio prozor pa sam ga iskljucio ako ko imao isti problem nek jawi da znam sza je dal je u pitanju motoric

zaborawih rec da se motoric grije kad stane

Član
Kod mene bilo na trojci isto tako, jbg nisam nasao povoljno motoric pa sam stavio "rucni" podizac sad vise nezapinje nigdje:lol: sila Boga nemoli;)

Sajle ti se zapetljale, pokusaj ih malo podmazivati dok dizesh gore dole staklo, ak neuspije morat ces kupiti drugi podzac, bez motora ako se motor more odvojiti :D, barem ja tako mislim :D:D

Član
ja sam skroz otvarao motoric podizaca, nije unutra nikakav komplikovan mehanizam,mozda ti u njemu mota sajle, jer svaki sloj sajle ima svoj zlijeb, tako da kazem, i ako je samo jedan dio sajle vani pravit ce ti problem, ti mozes onda na silu da dignes prozor, ali ces polomiti onaj plasticni dio koji sluzi kao usmjerivac sajle. moj ti je prijedlog da sve fino skines, odvojis sajlu od motorica i prvo ga fino istestiras, vidis kako radi bez sajli, i onda fino i polako sve slozi, ne mozes grijesiti, jednostavno je

eto ja bih ti pomogao, ja sam imao problem sa podizacem, i glumio sam majstora,hah, ali sam se ispraksao, vidio sam kako radi mehanizam i eto mogu dati poneki savjet oko toga;)