pa moras stavit novce na PayPal s te karticeOtvorio sam visa internet karticu,registrovao se na pay pal, verifikovao karticu sa kodom i sad mi pise PayPal balance: $1.95 USD (ono sto su mi uzeli pa vratili?) mada na ovoj visa imam oko 70tak KM.?
zar ne bih trebao imati balance 70KM?
drug ja telefon narucio koji je kostao 170 eurajeste free shiping je, fora je u tome sto ja mislim da ovi ovdje pojma nemaju... a u pravu si staviti racun u kutiju na 50-100$ pa sta bude... hvala drug
Ne moras nista stavljati nit se moze staviti,to je balans od pay pala i onda se automatski prebacuje na tvoj racun bankovni, znaci kad obavis neku transakciju skida ti sa racuna bankovnog.Otvorio sam visa internet karticu,registrovao se na pay pal, verifikovao karticu sa kodom i sad mi pise PayPal balance: $1.95 USD (ono sto su mi uzeli pa vratili?) mada na ovoj visa imam oko 70tak KM.?
zar ne bih trebao imati balance 70KM?
Odlicno objasnjeno, nisam ni ja znao za ovo kad se prodaje. Btw, kako poslati npr nekom nesto preko bare, ili u Kinu, ili ne znam gdje.. kojom postom i koliko uzimaju postarine?zadnja 2 su ti objasnili, tocno kao sto je vladica rekao
A sto se tice tog paypal balance... to je novac koji ti dobijes bas na paypal racun ! Znaci tipa dobio si povrat tih 2$ koji su ti uzeli kada si se registrirao, odna npr. ja prodajem neke stvari na ebayu,neki dan sam prodao disketu nitendo za 115$ i meni ja taj novac legao na paypal, ne na karticu, i imao sam paypal balance 115$ (iako na svojoj visa kartici npr. imam samo 10km), sa tom paypal balance svotom mozes raspolagati na nacin koji zelis, volja te kupovat dalje preko njega, volja te nekome uplatiti, ili ako zelis taj novac sebi, kao sto sam ja uradio imas na paypal tamo racunu opciju "withdraw" putem koje taj novac prebacis sebi na karticu uz paypal provoziju,koja je meni bila 5$