Ti sa 7 brzina u pocetku su imali limit od cini mi se 250 Nm, zato su dolazili uz slabije motore, jer bi se raspali uz jace. Cini mi se da je VW radio i opoziv tog DSGa sa 7 brzina, jer su vec i primjerci stari manje od godinu dana imali znacajnih problema. Ovdje prvi put citam da je DSG neko cudo pouzdanosti, posebno ako je jaci motor upitanju. Imali su neki likovi na HR forumu koji pratim petice GTI sa DSG-om, vecina tih mjenjaca se raspala do 100.000, a oni koji se ne raspadnu, kazu da znacajno uspore saltanje sa vremenom iz nekog razloga. Mada ti auti se agresivno voze, sa normalnim autima je mozda totalno drugacija stvar. Treba vidjeti i po kodu mjenjaca, onaj iz TT RS-a npr. jako je robustan DSG, moze istrpiti mnogo vise od tvornicke snage. Ima ovdje jedan lik na forumu Golfa 6 R sa DSGom, ako se ne varam i njemu su jos u garanciji promjenili DSG, jer je poceo zezati. Ako ti se svidja DSG a kupujes nov auto sa garancijom, onda valjda nemas brige (iako je kod nas i to upitno). Ja bi licno obisao DSG u 80% slucajeva...