Član
moglo bi se hehe
Meni je kod dragona ok sto sve ide spontano kao da nekom prica o autu licno dok je kod ovog lika kao da je naucio sve napamet dere se sjecka i smjesno zvuci. Jedino na cemu bi trebao poraditi je da napravis odredene stavke po kojim ces ici npr Uvod ( tu reknes koje auto model motor i jos neke pojedinosti i naravno u klipu ubacis slike auta) onda ides na stavku motor tu ispricas o motoru i kazes obavezno potrosnju pa cijene djelova(odrzavanja) i cjenu auta onda prednosti i mane. Po meni ovi tvoji klipovi prvenstveno sluze kao pomoc ljudima pri kupovini i odabiru auta. Evo u ovom klipu sto si ti o puntu napravio ja sam stekao misljenje da bi punto mogao nekad u buducnosti zamjenit golfa dvicu da su djelovi i odrzavanje preskupi naspram auta iz istog ranga, da je prostran auto i da ima dovoljno mjesta za 4 osobe i dovoljno velik gepekt za tu klasu auta, rekao si da je potrosnja mala nedoreceno u potpunosti (trebao bi reci kombinovano i grad i otvoreno po klipi 8.5km/l sto ispane 12l na 100km) to je puno bitnije od pozicije maglenka i zmigavca.
slazem se da je lik sto predstavlja alfu pravi saner, baraba, ljakse kako god hocesMeni je kod dragona ok sto sve ide spontano kao da nekom prica o autu licno dok je kod ovog lika kao da je naucio sve napamet dere se sjecka i smjesno zvuci. Jedino na cemu bi trebao poraditi je da napravis odredene stavke po kojim ces ici npr Uvod ( tu reknes koje auto model motor i jos neke pojedinosti i naravno u klipu ubacis slike auta) onda ides na stavku motor tu ispricas o motoru i kazes obavezno potrosnju pa cijene djelova(odrzavanja) i cjenu auta onda prednosti i mane. Po meni ovi tvoji klipovi prvenstveno sluze kao pomoc ljudima pri kupovini i odabiru auta. Evo u ovom klipu sto si ti o puntu napravio ja sam stekao misljenje da bi punto mogao nekad u buducnosti zamjenit golfa dvicu da su djelovi i odrzavanje preskupi naspram auta iz istog ranga, da je prostran auto i da ima dovoljno mjesta za 4 osobe i dovoljno velik gepekt za tu klasu auta, rekao si da je potrosnja mala nedoreceno u potpunosti (trebao bi reci kombinovano i grad i otvoreno po klipi 8.5km/l sto ispane 12l na 100km) to je puno bitnije od pozicije maglenka i zmigavca.