Dobar dan dobri ludi. :)

Dobar dan dobri ludi. :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svim članovima ovog foruma. Ja sam Nikola iz BL. Trenutno nemam svoj lični automobil ali bi se ta situacija trebala promijeniti u skorije vrijeme pa sam se zbog toga, i još nekih stvari, registrovao na ovu stranicu. Naime, planiram u skorije vrijeme kupovati golfa 4 tdi i čim prije stavljati na njega neke feluge i opruge. Pa sad da ne bi nešto pogrešno uradio kada dođe vrijeme za to odlučio sam da se raspitam unaprijed za neke stvari. Planirao sam staviti na njega nekakve 17-ke ili 18-ke feluge za ljeta i standardne čelične zimske da imam u rezervi. To mogu i sam naći da se nezeznem.
Ovdje sam se prvenstveno mislio informisati oko spuštanja automobila, tj. opruga i gevindi... Zanima me nečije stručno mišljenje, ili iskustvo sa klasičnim oprugama ili sa gevindama i slično. Slabo se razumijem oko toga pa izvinite ako negdje griješim. Uglavnom, da ne dužim, šta mi preporučujete da kupim da bi spustio auto. I da napomenem budžet za ovo dvoje bi mi bio oko 1000 KM. Po mojoj nekoj procjeni sasvim dovoljno.
Pozdrav iz Banjaluke.
 
Član
fri stajla raka maka fon :icon_biggrin: dobro dosao na forum, uzmi ti prvo auto, odradi servise, da je on 100% mehanicki u dure pa ga onda napucavaj lagano :cool:
 
Tehnička ispravnost uvijek na prvom mjestu! Nego, koliko otprilike koštaju nove gevinde, koliki im je vijek trajanja, održavanje i slično?
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top