Član
U svedskoj na -35??Citavu zimu vozis na ljetnim gumama ? Jbt ja na eksericama pa opet pazljivije vozim
U svedskoj na -35??Citavu zimu vozis na ljetnim gumama ? Jbt ja na eksericama pa opet pazljivije vozim
Trenutna temp je +1C, ujutro bude oko -6/-7, dnevna bude do +8C. Nije neka velika hladnoca, zna u Bosni zapadati 1,5m snijega. A voziti na ljetnim gumama zimi, mislim da je hazard za tebe i ostale ucesnike u saobracaju. Vozi ti meni ne smeta, samo mi cudno.U svedskoj na -35??
Vozim po gradu, snijega bude par dana godisnje i tad je auto parkirano.. nove ljetne i kontrola proklizavanja, nisam imao problema, ne isplati mi se kupovat 195/45 16 zimske radi tih par dana.. ne divljam i sve okCitavu zimu vozis na ljetnim gumama ? Jbt ja na eksericama pa opet pazljivije vozim
Prop'o forum ko kauc... hvala tebi na odg. prosao sam u Srbiju i nazad bez PPA aparata i naljepniceZnam da moras imati PPA aparat i naljepnicu LPG zaljepnjenu, sad treba li jos sta...
X puta prosao do austrije bez naljepnice, ali sa pp aparatom onim malim iz binga. Nikad me niko nije ni upitao za to.Prop'o forum ko kauc... hvala tebi na odg. prosao sam u Srbiju i nazad bez PPA aparata i naljepnice
Radi ga tehnicki. Trebas novu prometnu. Placas pola cijene tehnickog.Kako se radi atest na LPG, upisuje li se išta u prometnu, treba li novu prometnu vadit itd.
Razmišljam da ugradim LPG a rega tek ističe za pola godine pa me zanima treba li full tehnički prolazit nakon ugradnje, da ga ne plaćam dvaput.
Taj atest izda firma koja je ugrađivala ili tehnički?
Samo bocna stakla iza b stuba smiju biti zatamnjena po nasem zakonu ali moji rodjaci voze i sa zadnjom sajbom (D table) i niko im nista ne spominjeA kakav je zakon za nas "strance" kad dodjemo sa zatamljenim staklima...?
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Aha znaci nemam problemaSamo bocna stakla iza b stuba smiju biti zatamnjena po nasem zakonu ali moji rodjaci voze i sa zadnjom sajbom (D table) i niko im nista ne spominje
Prop'o forum ko kauc... hvala tebi na odg. prosao sam u Srbiju i nazad bez PPA aparata i naljepnice