Carbon. Član 25.09.2017 #16 Evo rješenja, upali auto, stisni gas do kraja u blokadu i drži tako jedno 2 minute.
E edoze Član 26.09.2017 #17 OggyBoy je napisao(la): Čekaj, stani, izgleda da sam malo popio. Dosuo si 5l ulja u motor? DOSUO? Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka Kliknite za proširenje... Joj kad god udjem na temu nasmijem se ovom komentaru hahaha
OggyBoy je napisao(la): Čekaj, stani, izgleda da sam malo popio. Dosuo si 5l ulja u motor? DOSUO? Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka Kliknite za proširenje... Joj kad god udjem na temu nasmijem se ovom komentaru hahaha
OggyBoy Član 26.09.2017 #18 edoze je napisao(la): Joj kad god udjem na temu nasmijem se ovom komentaru hahaha Kliknite za proširenje... A što je najgore, nije smiješno. Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
edoze je napisao(la): Joj kad god udjem na temu nasmijem se ovom komentaru hahaha Kliknite za proširenje... A što je najgore, nije smiješno. Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
MaHa Styling Član 26.09.2017 #19 OggyBoy je napisao(la): A što je najgore, nije smiješno. Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka Kliknite za proširenje... Tebi nijr jer si napisao, ali brate i ja kao i Edo se keslam kad god procitam
OggyBoy je napisao(la): A što je najgore, nije smiješno. Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka Kliknite za proširenje... Tebi nijr jer si napisao, ali brate i ja kao i Edo se keslam kad god procitam