Administrator
Dakle kakva su iskustva sa ovim autom? Održavanje, potrošnja?
Hvala na odgovoru.
Interesuje me neki manji gradski auto poput toga ili recimo neki punto i slicno. Ova je 2002. godiste sa 180000 na satu i registrovana bi kostala oko 4000. A ima ponuda i za corsu 2006. godiste ali je troklipas 1.0, za isto para i istom kilometrazom, ali od opreme ima samo klimu. Pretpostavljam da im je potrosnja tu negdje. Mozda da 1.0 trosi manje litar?
Također ako se ne varam bilo koji takav benzinac tesko da ce se spustiti ispod 7-8 litara nebitno o kojem se motoru manje zapremine radilo.
Ne znam ima li veze sto je kod mene 1.8 na ovim dijelovima sto sam naveo ili je za sve isto...i trazio sam malo kvalitetnije dijelove, zaboravio sam naglasitSvaki od njih ce trosit 8+. Mozes za te pare naci finog p 206, djelovi su jeftiniji nego za corsu bar prema onim sto je edo napisao. Ako te zanima 206 slobodno se obrati ja sam na svom vecinu djelova promjenio
Znam za taj motor u fabiji i njegovu potrosnju. Auto potesko za taj motor zato i trosi toliko. A također 1.4 motori tih generacija VW nisu bas pohvalni sto se tice potrosnje.